Πανιώνιος: Να συνεχίσει τα περσινά με... λάμψη Ενγκόνγκ!

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Να συνεχίσει τα περσινά με... λάμψη Ενγκόνγκ!

bet365

Με φόρα από την περσινή καταπληκτική σεζόν, με τον Νταβίντ Ενγκόνγκ να έρχεται να προσδώσει ποιότητα και αίγλη, αλλά με νέο προπονητή, ο Πανιώνιος ρίχνεται στην μάχη του νέου πρωταθλήματος.

Ήταν η δική μας Λέστερ. Ο Πανιώνιος με μια εντυπωσιακή χρονιά κατάφερε όχι μόνο να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες των προηγούμενων ετών, αλλά έχοντας υπερβεί τις αρχικές εκτιμήσεις να τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας με έπαθλο την είσοδο στα πλέι οφ και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το καλοκαίρι όμως ήταν γλυκόπικρο για τον Ιστορικό. Αρχικά ήρθαν τα ευχάριστα νέα για την απόκτηση άδειας, αλλά στη συνέχεια ήρθαν τα άσχημα νέα για την μη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές; διοργανώσεις. Τα δυσάρεστα συνεχίστηκαν με την αποχώρηση του αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη, και την αντικατάστασή του από τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς.

Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται τα καλύτερα για τον Πανιώνιο έρχονται. Οι «κυανέρυθροι» έχουν μπει σε μια νέα εποχή με την διοίκηση να κάνει τα λόγια της πράξη έχοντας πλέον πετύχει την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου βάζοντας πλώρη για σπουδαία πράγματα.

Στα μεταγραφικά η ομάδα ενισχύθηκε με τον Νταβίντ Ενγκόνγκ να είναι το κερασάκι στην τούρτα και στη Νέα Σμύρνη δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους που δεν είναι άλλες από μια ανάλογη με την περσινή πορεία και γιατί όχι κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άλλωστε, η ομάδα είναι έτοιμη, το κλίμα μετά από χρόνια είναι καλό και το μόνο που μπορεί να φοβάται είναι τον κακό του εαυτό.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝ: Καταφέρει να επαναλάβει την περσινή πορεία και καταφέρει αυτό που έχασε το καλοκαίρι με την άδεια να το κερδίσει φέτος. Δλδ. ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις ειδικά στην επίθεση κάνοντας το μπαμ με την απόκτηση του Νταβίντ Ενγκόνγκ, και αν οι «κυανέρυθροι» συνεχίσουν με φόρα από πέρυσι τότε μπορούν αυτό που έχασαν στα χαρτιά να το κερδίσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΑΝ: Κινδυνέψει με υποβιβασμό. Η ομάδα δείχνει το τελευταίο 1,5 χρόνο να βγαίνει από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο βρισκόταν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και το να μπει ξανά σε περιπέτειες θα αποτελέσει ένα βήμα προς τα πίσω.

ΗΡΘΑΝ: Μπεν, Ολαϊτάν, Φούντας, Σαββίδης, Αντωνιάδης, Θεοδωρόπουλος, Βοσνιάδης, Κρητικός, Μασούντ, Ενγκόγκ, Γκιοατά, Βουκελάτος, Κερασίδης

ΕΦΥΓΑΝ: Μπακασέτας, Μπλέτσας, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Γκίνη, Μπούζας, Γκέζος, Μήτκας, Πολίμος, Ντουμιρσάι, Βλάχος, Μπαργκάν, Βιγιάλμπα, Διούδης, Τζανδάρης, Καραμάνος

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Νταβίντ Ενγκόνγκ. Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Πανιώνιος συμφώνησε με τον 27χρονο Γάλλο επιθετικό πολλοί δεν πίστευαν ότι ο Ιστορικός κατάφερε να πραγματοποιήσει μία τόσο σπουδαία μεταγραφή. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή διεθνή με όλες τις μικρές ομάδες της Γαλλίας έχοντας περάσει από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ αλλά και από τις Μπόλτον, Σουόνσι και Ρεμς. Όλοι στην Πλατεία ευελπιστούν ότι ο Ενγκόνγκ θα είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά και θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο την ομάδα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο 46χρονος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου τον Αύγουστο αντικαθιστώντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έρχεται με τις καλύτερες περγαμηνές έχοντας κάνει σπουδαία δουλειά στην Σερβία με την Τσουκαρίτσκι (την έβγαλε Ευρώπη, κατέκτησε και το Κύπελλο), αλλά και στην Ομόνοια με την οποία έφτασε στον τελικό Κυπέλλου. Λάτρης του 4-2-3-1 καλείται να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου αλλά και ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα.

Γήπεδο: Γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Είναι από τα πιο παλιά γήπεδα στην Ελλάδα έχοντας χτιστεί το 1939, επεκτάθηκε σε διάφορες περιόδους και ανακαινίστηκε το 2003, ενώ το καλοκαίρι του 2016 η διοίκηση αποφάσισε να κάνει ένα νέο λίφτινγκ προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα και να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες για τους φιλάθλους αλλά και τους δημοσιογράφους. Είναι από τα πιο χαρακτηριστικά γήπεδα της Ελλάδος έχοντας αποτελέσει την έδρα των μικρών εθνικών ομάδων, ενώ-ανάμεσα στα άλλα-έχει φιλοξενήσει και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

SITE OMAΔΑΣ: www.panioniosfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα