Τα... κιλά οδήγησαν τον Πάρντο εκτός Γιουρόπα Λιγκ

Τα... κιλά οδήγησαν τον Πάρντο εκτός Γιουρόπα Λιγκ

Gazzetta team
Τα... κιλά οδήγησαν τον Πάρντο εκτός Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο «τιμώρησε» τον Φελίπε Πάρντο για το γεγονός πως στις διακοπές του δεν είχε δουλέψει καθόλου, πήρε κιλά και είχε αρνητικά αποτελέσματα στα εργομετρικά τεστ.

Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού άφησε τον Κολομβιανό άσο της ομάδας εκτός λίστας για τα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, από τη στιγμή που είχε άλλους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και σε πολύ καλύτερη κατάσταση για τη θέση, όπως οι Μαρίν, Ελιονούσι και Σεμπά.

Ο Πάρντο, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (με τον Βίκτορ Σάντσεθ επίσης να διακρίνει το χαμηλό επίπεδο ετοιμότητάς του) και μάλιστα είχε μείνει εκτός αποστολής στον επαναληπτικό του Ισραήλ, αφέθηκε αρκετά το καλοκαίρι.

Πήρε κιλά, αυτά φάνηκαν με την επιστροφή του στις προπονήσεις, ενώ, τα εργομετρικά τεστ παρουσίασαν άσχημα αποτελέσματα.

Ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι τον διαγράφει από τα πλάνα του για τον φετινό Ολυμπιακό, αφού, αν διακρίνει πως ο Πάρντο προσπαθεί, θα του ξαναδώσει την ευκαιρία.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα