Θέλει το χρόνο του ο Τιάμ

Θέλει το χρόνο του ο Τιάμ

Σταύρος Σουντουλίδης
Θέλει το χρόνο του ο Τιάμ

bet365

Ο Μάμε Τιάμ, τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, θέλει αρκετό χρόνο προκειμένου να είναι έτοιμος και να μπορεί να τον υπολογίζει ο Βλάνταν Ίβιτς. Θα παίξει για λίγο στο φιλικό με τη Δόξα.

Προερχόμενος από μια χρονιά, όπου ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον άφησε εκτός δράσης για περίπου πέντε μήνες, ο Σενεγαλέζος επιθετικός θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όπως εκτιμούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Τιάμ συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, θα απουσιάσει εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να μεταβεί στην Ιταλία για να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις, χρειάζεται όμως να ακολουθήσει ένα έξτρα πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αν και ανέτοιμος κρίθηκε ότι θα πρέπει να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Δράμα το Σάββατο (3/9) για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα και να παίξει (μαζί με πολλά παιδιά της Κ-20) για ένα μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να αρχίσει να εγκλιματίζεται σιγά σιγά στη νέα του ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα