Κοντονής: Εργαζόμαστε να ξεκινήσει στις 10 του μήνα! (vid)

Κοντονής: Εργαζόμαστε να ξεκινήσει στις 10 του μήνα! (vid)

Ο Σταύρος Κοντονής δεν θέλησε με... απόλυτο τρόπο να πει ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα, όμως οι τοποθετήσεις του δείχνουν ότι το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα... δούμε ποδόσφαιρο!

Κοντονής: Εργαζόμαστε να ξεκινήσει στις 10 του μήνα! (vid)

Κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία του Υπουργείου ο κ. Κοντονής σχολιάζοντας την συνάντηση με τους εκπροσώπους της Λίγκας επισήμανε: «Δέχτηκα όλες τις ομάδες της Λίγκας για να συζητήσουμε για τα ζητήματα που απασχολούν. Το αίτημα τους είναι γνωστό. Να αρχίσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου. Ήδη η ΕΠΟ έχει συμμορφθωθεί με το θέμα των δικαστών. Συμμορφώθηκε και προς τις επιταγές του νόμου και προς τις υποδείξεις της ΦΙΦΑ. Συμφωνήσαμε με την Λίγκα να αποτανθούμε στην ΦΙΦΑ και να ζητήσουμε να γίνει η συνάντηση που με αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ ματαιώθηκε».

Όταν ρωτήθηκε αν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρώτη φετινή σέντρα, αρκέστηκε να πει: «Όλοι εργαζόμαστε για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 του μήνα. Όσο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα το πρόβλημα παραμένει. Η κυβέρνηση είναι εδώ για να λύνει τα προβλήματα»!

Best of internet