Νιλμάρ: «Δεν κάλυπταν τις φιλοδοξίες μου οι προτάσεις που δέχθηκα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ

Νιλμάρ: «Δεν κάλυπταν τις φιλοδοξίες μου οι προτάσεις που δέχθηκα»

Νιλμάρ: «Δεν κάλυπταν τις φιλοδοξίες μου οι προτάσεις που δέχθηκα»

Απορίες εγείρουν οι δηλώσεις του Νιλμάρ σε ιστοσελίδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου παραδέχεται πως είχε προτάσεις, αλλά σημειώνει πως δεν ήταν αυτό που έψαχνε!

Το σίριαλ της απόκτησης του Νιλμάρ από τον Ολυμπιακό δεν είχε ευτυχές τέλος με τον 32χρονο επιθετικό να... κάθεται στο συμβόλαιο του παραμένοντας στην Αλ Νασρ.

Οι οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς το πρόσωπο του Νιλμάρ φρέναραν την μετακίνηση του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο άλλοτε άσος της Βιγιαρεάλ, έφτασε στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ένα βήμα πριν από την Λιόν, αλλά έφτασε στο σημείο να προπονείται με την Β΄ ομάδα της Αλ Νασρ.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Ο Νιλμάρ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα στην albayan.ae υποστήριξε πως οι προτάσεις που δέχθηκε δεν κάλυπταν τις φιλοδοξίες του, δίχως ωστόσο να αναφερθεί στον Ολυμπιακό.

«Ήλπιζα πως θα αγωνίζομαι στην Αλ Νασρ μέχρι να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου, όμως έχει έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα όλα έχουν τελειώσει και βρίσκομαι σε διαδικασία ανεύρεσης μια νέας εμπειρίας.

Πρόσφατα, είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήταν στο επίπεδο των φιλοδοξιών μου και έτσι τις απέρριψα.

Ελπίζω να βρω καλύτερες προτάσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να μη χρειαστεί να μείνω εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν».

 

Best of internet