Γιατί, ο Μάτος «ντύνεται» Λέοβατς

Γιατί, ο Μάτος «ντύνεται» Λέοβατς

Σταύρος Σουντουλίδης
Γιατί, ο Μάτος «ντύνεται» Λέοβατς

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς δοκιμάζει τον Λέο Μάτος στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μάριν Λέοβατς στο ξεκίνημα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι ομάδες μπορεί να μην γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όμως, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι όποτε κι αν αρχίσει, ο Μάριν Λέοβατς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Βλάνταν Ίβιτς για δεύτερη φορά, η πρώτη στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με την Ντινάμο Τιφλίδας, δοκίμασε τον Λέο Μάτος ως αριστερό μπακ.

Η εξήγηση έχει να κάνει με την τιμωρία του Μάριν Λέοβατς. Ο Κροάτης είναι τιμωρημένος από το περσινό πρωτάθλημα και θα απουσιάζει αναγκαστικά από το πρώτο παιχνίδι με το Λεβαδειακό, οπότε αυτό κι αν γίνει, οπότε ο Σέρβος τεχνικός δείχνει να ποντάρει στην ικανότητα του Μάτος να παίξει το ίδιο καλά και ως αριστερό μπακ, όπως έκανε και με την Ντνίπρο.

Φυσικά υπάρχει ως αριστερός μπακ και ο νεαρός Δημήτρης Γιαννούλης, που στην προετοιμασία και στα φιλικά που ακολούθησαν έχει πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής και αποτελεί σαφώς μια επιλογή για τον προπονητή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα