Γιατί, ο Μάτος «ντύνεται» Λέοβατς

Γιατί, ο Μάτος «ντύνεται» Λέοβατς

Ο Βλάνταν Ίβιτς δοκιμάζει τον Λέο Μάτος στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μάριν Λέοβατς στο ξεκίνημα του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Γιατί, ο Μάτος «ντύνεται» Λέοβατς

Οι ομάδες μπορεί να μην γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όμως, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι όποτε κι αν αρχίσει, ο Μάριν Λέοβατς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Βλάνταν Ίβιτς για δεύτερη φορά, η πρώτη στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με την Ντινάμο Τιφλίδας, δοκίμασε τον Λέο Μάτος ως αριστερό μπακ.

Η εξήγηση έχει να κάνει με την τιμωρία του Μάριν Λέοβατς. Ο Κροάτης είναι τιμωρημένος από το περσινό πρωτάθλημα και θα απουσιάζει αναγκαστικά από το πρώτο παιχνίδι με το Λεβαδειακό, οπότε αυτό κι αν γίνει, οπότε ο Σέρβος τεχνικός δείχνει να ποντάρει στην ικανότητα του Μάτος να παίξει το ίδιο καλά και ως αριστερό μπακ, όπως έκανε και με την Ντνίπρο.

Φυσικά υπάρχει ως αριστερός μπακ και ο νεαρός Δημήτρης Γιαννούλης, που στην προετοιμασία και στα φιλικά που ακολούθησαν έχει πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής και αποτελεί σαφώς μια επιλογή για τον προπονητή του. 

Best of internet