Πούγγουρας: «Να δείξω ότι αξίζω να παίζω»

Gazzetta team
Πούγγουρας: «Να δείξω ότι αξίζω να παίζω»

bet365

Διαρκή βελτίωση, που θα φέρει την καθιέρωσή του στον ΠΑΟΚ, βάζει ως στόχο ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Χαρούμενος που επέστρεψε στην Βέροια και στο γήπεδο που έπαιξε την προηγούμενη σεζόν, δήλωσε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που τόνισε πως στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Όσο για την μη έναρξη του πρωταθλήματος, σχολίασε ότι αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, αφού γίνεται σωστή δουλειά και όπως τόνισε, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα είναι έτοιμος όταν χρειαστεί.

«Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Εμείς πρέπει να διατηρήσουμε τους καλούς ρυθμούς προετοιμασίας όποιο και αν είναι το επόμενο παιχνίδι.

Όσα και αν είναι τα στόπερ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εγώ πρέπει να αποδείξω στον προπονητή μου ότι μπορώ να παίξω» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος αμυντικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα