Γιαννιώτας: «Καταλάβαμε που είμαστε και τι κάνουμε»

Γιαννιώτας: «Καταλάβαμε που είμαστε και τι κάνουμε»

Gazzetta team
Γιαννιώτας: «Καταλάβαμε που είμαστε και τι κάνουμε»

bet365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας που με το γκολ του διαμόρφωσε το τελικό 2-1 της Εθνικής επί της Ολλανδίας, αναφέρθηκε στο θετικό δείγμα της ομάδας και τόνισε πως η κοιλιά ανήκει στο παρελθόν.

Έκανε... σεφτέ στα γκολ και το συνδύασε με την σημαντική νίκη απέναντι στην Ολλανδία, η οποία βάζει την Ελλάδα σε ρυθμούς προκριματικών Μουντιάλ με τον καλύτερο τρόπο. Ο Γιαννιώτας μίλησε στην κάμερα του OTE και αποκάλυψε τι άλλαξε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση νομίζω για κάθε Έλληνα αθλητή που παίζει μπάλα να σκοράρει με την Εθνική ομάδα. Είναι μια σπουδαία στιγμή το πρώτο μου γκολ, ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω και θα προσπαθήσω για να το κάνω», είπε αρχικά ο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ και πρόσθεσε, όσον αφορά το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: «Θεωρώ ότι και στα δύο προηγούμενα φιλικά με Αυστραλία πήγαμε καλά, το πρώτο το χάσαμε στο '90, στο άλλο κερδίσαμε. Νικήσαμε πάλι σήμερα εκτός έδρας την Ολλανδία. Η ομάδα νομίζω βρίσκει τα πατήματά της, όλα τα παιδιά συζητήσαμε και οι παλιότεροι μας έδωσαν να καταλάβουμε που είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Όσον αφορά τη διαχείριση, με δεδομένο ότι οι Έλληνες χαίρονται, αλλά και απογοητεύονται εύκολα, είπε: «Εμείς το μόνο που που προσπαθούμε και μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο για το εθνόσημο. Ο κόσμος σίγουρα απογοητεύεται και χαίρεται εύκολα, αλλά πρέπει να αισθάνεται περήφανος, γιατί αυτή η ομάδα έχει φέρει διακρίσεις, περάσαμε την κοιλιά και από εδώ και πέρα αρχίζουν πάλι τα καλά, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

 

Τελευταία Νέα