Ανακοινώσεων συνέχεια στον Παναιγιάλειο

Gazzetta team
Ανακοινώσεων συνέχεια στον Παναιγιάλειο

bet365

Ακόμα τέσσερις παίκτες ανακοίνωσε η ομάδα του Παναιγιάλειου.

Η ανακοίνωση: «Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Στρέζο, Γιώργο Κατίδη, Κώστα Καζναφέρη και Ηλία Τσιλιγκίρη, οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, επιλέγοντας την «Μαύρη Θύελλα» για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Γιώργος Στρέζος

Ο γεννημένος το 1995 γκολκίπερ από την περίοδο που έπαιζε στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών είχε απασχολήσει τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να τον αποκτά το 2008 και να τον κρατά έως το 2013.

Το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του και τελικώς να τον κάνει δικό του, με τον νεαρό τερματοφύλακα να περνά την ίδια χρονιά στην πρώτη ομάδα, κάνοντας στο Ζέεφελντ την πρώτη του προετοιμασία με τους Πειραιώτες. Την περυσινή αγωνιστική περίοδο υπερασπίστηκε την εστία τής Παναχαϊκής.

Γιώργος Κατίδης

Ο Γιώργος Κατίδης (12 Φεβρουαρίου 1993, Θεσσαλονίκη) ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Άρη το 2008, από τις οποίες προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2010 σε ηλικία 17 ετών. Έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα στις 4 Ιανουαρίου 2011, «γράφοντας» εκείνη τη χρονιά 3 συμμετοχές. Την επόμενη (2011-12) είχε 12 συμμετοχές, χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ, αφού αγωνιζόταν κυρίως ως αμυντικό χαφ. Την ίδια σεζόν, τον Φεβρουάριο του 2012, δοκιμάστηκε τρεις ημέρες από την αγγλική Έβερτον, η μεταγραφή του όμως δεν προχώρησε.

Τον Αύγουστο του 2012 τον απέκτησε η ΑΕΚ με συμβόλαιο τεσσάρων σεζόν (έως τον Ιούνιο του 2016), όμως με τον υποβιβασμό της στη Γ΄ Εθνική ο νεαρός μέσος αποχώρησε από την «Ένωση» με επόμενο σταθμό στην καριέρα του την ιταλική Νοβάρα Κάλτσιο, ομάδα 2ης κατηγορίας.

Ο Κατίδης είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Την περίοδο 2009 έως 2011, αγωνίστηκε με την Εθνική Παίδων και συμμετείχε σε 8 αγώνες σημειώνοντας και 2 γκολ. Το 2009 αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων, με την οποία έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών το καλοκαίρι του 2012, φτάνοντας έως τον τελικό της διοργάνωσης. Έχει σημειώσει 30 συμμετοχές και 9 γκολ με την Εθνική Νέων.

Στις 15 Αυγούστου 2012 έκανε το ντεμπούτο του και με την Εθνική Ελπίδων σε φιλικό αγώνα με την Πολωνία (νίκη 2-0). Έχει σημειώσει 6 συμμετοχές και ένα γκολ.

Κώστας Καζναφέρης

Ο 29χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1987) Κ. Καζναφέρης αγωνιζόταν πέρυσι στον Άρη Θεσσαλονίκης, έχοντας περάσει από την ίδια ομάδα και την τριετία 2010-2013. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας, ενώ ακόμη έχει φορέσει -μεταξύ άλλων- τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, της βουλγάρικης Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, του Πλατανιά και του Εργοτέλη.

Ηλίας Τσιλιγκίρης

Τέλος, ένας ακόμη παίκτης με αρκετές παραστάσεις είναι ο 29χρονος επιθετικός Ηλίας Τσιλιγκίρης, ο οποίος υπέγραψε και θα ανήκει στην ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στον Αιολικό μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Απόλλωνα Σμύρνης, Α.Ε.Λ. και Ηρακλή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα