Έτσι... χάλασε του Σκόνδρα σε Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Έτσι... χάλασε του Σκόνδρα σε Πλατανιά

bet365

Ο Γιάννης Σκόνδρας προτίμησε την ύστατη ώρα την ΑΕΛ από τον Πλατανιά, ζητώντας να μείνει ελεύθερος αλλά ο ΠΑΟΚ του έβαλε... stop.

Δεν υπέγραψε τελικώς στον Πλατανιά το βράδυ της Τετάρτης ο Σκόνδρας. Ο έμπειρος μπακ ήθελε να είναι κοντά στην Θεσσαλονίκη και προτιμούσε να πάει στην ΑΕΛ.

Ο χανιώτικος σύλλογος από την στιγμή που ο παίκτης εμφανίστηκε αρνητικός, δεν θέλησε να τον πιέσει για να αλλάξει γνώμη. Με το ζόρι άλλωστε δεν γίνεται τίποτα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη αρνήθηκε να τον αφήσει ελεύθερο για να πάει στην ομάδα της Λάρισας. Για τον Πλατανιά ακούστηκε και γράφτηκε το όνομα του Γιάννη Στάθη που είχε αποδεσμευτεί από τον Λεβαδειακό και δεν έκλεισε εν τέλει στον Αστέρα Τρίπολης αλλά δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα