Ολυμπιακός: Ζήτησε 12 εκατ. ευρώ για Μιλιβόγιεβιτς

Ολυμπιακός: Ζήτησε 12 εκατ. ευρώ για Μιλιβόγιεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ζήτησε 12 εκατ. ευρώ για Μιλιβόγιεβιτς

bet365

Το ποσό των 12 εκατ. ευρώ ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Σερβία ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

Έχουμε τονίσει ξανά πως οι ερυθρόλευκοι ζητούσαν 10 και πλέον εκατ. ευρώ για να επιτρέψουν να γίνει πράξη η μεταγραφή του Μιλιβόγιεβιτς. Το νεότερο στοιχείο έρχεται από την Σερβία.

Με βάση πηγές του Gazzetta.gr από την χώρα του διεθνούς άσου ο Ολυμπιακός αξίωσε το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για τον παίκτη φέτος το καλοκαίρι. Ήδη τις προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί προτάσεις 8 εκατ. ευρώ. Εκτός από την ομάδα της Ζενίτ για τον Μιλιβόγιεβιτς κινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και σύλλογοι από Ισπανία και Ιταλία. Μία εκ των ομάδων που τον ήθελε πολύ ήταν η Μάλαγα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα