Σαμπατίνι για αντι-Γκαλιάνι στην Μίλαν

Gazzetta team
Σαμπατίνι για αντι-Γκαλιάνι στην Μίλαν

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, αναμένεται να αποχωρήσει από τους Giallorossi και είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Αντριάνο Γκαλιάνι στην Μίλαν.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της La Repubblica, ο Σαμπατίνι, που παλαιότερα ήταν στην Παλέμο και την είχε βοηθήσει με τις κινήσεις του να φτάσει μέχρι το Europa League, δούλεψε με τον Φράνκο Μπαλντίνι στην Ρόμα, όμως σε αυτή τη μεταγραφική βρέθηκε στο περιθώριο. Ηταν ο Μπαλντίνι δηλαδή που κράτησε ξανά ως δανεικό τον Βόιτσεχ Σέζνι από την Αρσεναλ και που επεδίωξε την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ. Ο Σαμπατίνι είναι πιθανό να φύγει από τους Giallorossi, κάτι που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μπορεί να τον φέρει κοντά στην Μίλαν αφού οι Κινέζοι επένδυτές θέλουν να βάλουν δικό τους άνθρωπο στο κλαμπ, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι και την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι να αποχωρούν. Η Sino-Europe Sport αναμένεται να ρίξει ρευστό για μεταγραφές τον Ιανουάριο και ο Σαμπατίνι θα είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα ανατεθεί η ενίσχυση του ρόστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα