Προύντζος: «Παραιτούμαστε με Γκιρτζίκη την επόμενη εβδομάδα»

Gazzetta team
Προύντζος: «Παραιτούμαστε με Γκιρτζίκη την επόμενη εβδομάδα»

bet365

Την παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ για την άλλη εβδομάδα προανήγγειλε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκος Προύντζος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέλους της ΕΠΟ και προέδρου της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου στο Metropolis 95.5:
Τις δηλώσεις του κατά της Κυβέρνησης: «Είναι πολιτικοί απατεώνες γιατί έχουν κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό με αυτά που έχουν υποσχεθεί. Εχουν στερήσει τη χαρά, το γέλιο και τις προσδοκίες τόσων παιδιών που φεύγουν για το εξωτερικό και δεν μπορούν να δουλέψουν στην Ελλάδα. Θα πρέπει να ντρέπονται Τσίπρας Κοντονής για το ποδόσφαιρο. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή, δεν μπορώ να κρίνω σε αυτό. Μας φόρτωσαν μια κατηγορία για γέλια, είναι μια αστική διαφορά μεταξύ δύο ανθρώπων που έχουν κάνει μια συμφωνία, δεν αφορά κρατικά λεφτά. Από το 2005, η Ομοσπονδία δεν έχει πάρει ποτέ κρατική επιχορήγηση.»
Το πότε θα παραιτηθεί από την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Αρκαδίας: «Θα παραιτηθώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα μέσα στα χρονικά όρια που επιτρέπει ο νόμος. Το ίδιο και ο κ. Γκιρτζίκης, όπως και όλοι θα το κάνουν. Ο συνταγματολόγος κ. Αλιβιζάτος δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν στην Ελλάδα γνωρίζει καλύτερα από υπουργούς τα πάντα γύρω από τους νόμους. Ό,τι μας εξήγησε στο συμβούλιο της ΕΠΟ, θα γίνει. Όλοι όσοι βρισκόμαστε μέσα σε αυτό το κατηγορητήριο θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και τότε και μόνον θα κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος.»
Την διαιτησία, λάθη της οποίας έχει πληρώσει και ο Αστέρας Τρίπολης: «Η διαιτησία είναι ένα παράξενο πράγμα. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, ποτέ δεν θα υπάρξει διαιτησία χωρίς λάθη. Η καλύτερη διαιτησία είναι αυτή με τα λιγότερα λάθη. Δυστυχώς την πλήρωσε ο Αστέρας στον τελικό. Πολλά πρέπει να αλλάξουν. Δε νομίζω ότι ένας διαιτητής πηγαίνει σε έναν αγώνα για να κάνει λάθη. Από εκεί και πέρα, όλοι θα κριθούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα