Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Η σημερινή απόρριψη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στο αίτημα της ΣΕΚΑΠ για ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μικρότερο του 33% δεν ανησυχεί τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Η ΕΕΑ, μετά τη σημερινή συνεδρίαση της, ανακοίνωσε σήμερα ότι απορρίπτεται το αίτημα της ΣΕΚΑΠ (ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη) για ποσοστό μετοχών μικρότερο του 33% σ’ ότι αφορά την συμμετοχή της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, «το ποσοστό είναι πολύ μικρό, αφορά μόνο το 1-2% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ως εκ τούτου δεν προκύπτει κάποιο σημαντικό θέμα για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα αναμένεται να υποβληθεί ξανά το αίτημα από την πλευρά της ΣΕΚΑΠ με επικαιροποιημένα δικαιολογητικά στοιχεία και λογικά θα εγκριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα