«Ο Γουίλσιρ δεν πήγε στη Ρόμα λόγω... Μανωλά»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Γουίλσιρ δεν πήγε στη Ρόμα λόγω... Μανωλά»!

bet365

Όχι, καμία σχέση με τη θέση που παίζουν και ασφαλώς η περίπτωση του ενός ουδέποτε μπορεί να επηρεάσει τον άλλον. Ωστόσο, η υπόθεση του Κώστα Μανωλά φαίνεται ότι με κάποιο τρόπο «μπλόκαρε» τη μετακίνηση του Τζακ Γουίλσιρ στο «Ολίμπικο».

Ο νεαρός χαφ της Άρσεναλ θα παίξει τελικά με τη μορφή δανεισμού στη Μπόρνμουθ τη φετινή σεζόν, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ έκρινε ότι δεν θα μπορούσε ο διεθνής άσος να πάρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στους «κανονιέρηδες» και αυτό δεν θα τον βοηθούσε να επανέλθει στο ανώτατο επίπεδο έπειτα από τόσο μεγάλη αποχή και ταλαιπωρία από τραυματισμούς την περασμένη σεζόν.

Οι «cherries» τον έκαναν δικό τους με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο, η Ρόμα φαινόταν να έχει κάνει την κίνησή της λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ενδιαφέρθηκε για τον Γουίλσιρ, ωστόσο, η Άρσεναλ δεν ήθελε να τον στείλει εκεί.

Όπως ανέφερε το «BBC Radio» και πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Ορνστέιν, ο Αλσατός κόουτς δεν έχει την καλύτερη άποψη για τους χειρισμούς των «τζιαλορόσι», έπειτα από τον τρόπο με τον οποίο απέτυχε να τους προσεγγίσει για να ζητήσει τον Κώστα Μανωλά, με αποτέλεσμα, μόλις άκουσε για Ρόμα, να «ρίξει» αμέσως... άκυρο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα