Eλεύθερη είσοδος με ΑΕΛ, στήριξη στον ερασ. Παναιτωλικό!

Gazzetta team
Eλεύθερη είσοδος με ΑΕΛ, στήριξη στον ερασ. Παναιτωλικό!

bet365

Πρωτοβουλία που αποδεικνύει πως ο Παναιτωλικός σκέφτεται και στηρίζει όλα τα μέλη της οικογένειας του, πήρε η ΠΑΕ ενόψει του Σαββατιάτικου φιλικού με την Λάρισα στο Αγρίνιο, όπου υπάρχει δωρεάν είσοδος!

Με ανακοίνωση τους οι «κυανοκίτρινοι» αφού γνωστοποιούν ότι δεν θα υπάρχει εισιτήριο για να παρακολουθήσει ο κόσμος το φιλικό τεστ με την ΑΕΛ (όπου αναμένονται και τα... αποκαλυπτήρια του Λεντέσμα), παράλληλα καλούν όσους βρεθούν στο γήπεδο να στηρίξουν έμπρακτα τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό. Το πως διαβάστε το στις παρακάτω γραμμές: «Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο γήπεδο Παναιτωλικού την ΑΕ Λάρισα σε φιλικό αγώνα. Θα ανοίξουν οι Θύρες 1 και 2 και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Αντί εισιτηρίου η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν το έργο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού.

Ο ΓΦΣ Παναιτωλικός λειτουργεί αγωνιστικά τμήματα και ακαδημίες Χειροσφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ελληνορωμαϊκής Πάλης και χρειάζεται τη ηθική και οικονομική στήριξη όλων των φιλάθλων.

Αθλητές του θα βρίσκονται στις εισόδους και κάθε φίλαθλος θα μπορεί ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ να προμηθεύεται κουπόνι των 2 ευρώ, συμμετέχοντας έτσι στην οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα