Γέμισε... αναπάντητες από την Έβερτον το κινητό του Σισοκό!

Κώστας Ζάλιαρης
Γέμισε... αναπάντητες από την Έβερτον το κινητό του Σισοκό!

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του για να τον καλωσορίσει στην Έβερτον, το ιδιωτικό αεροσκάφος τον περίμενε για τη μεταφορά στο Μέρσεϊσαϊντ και ο Μούσα Σισοκό... ταξίδευε για Λονδίνο!

Τρομερές ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση της μετακίνησης του Μούσα Σισοκό από τη Νιούκαστλ στην Τότεναμ, τα τελευταία λεπτά της θερινής μεταγραφικής περιόδου για το 2016.

Ο Γάλλος χαφ, που από το πρωί της Τετάρτης βρισκόταν σε αναμονή και πίεζε από την πλευρά του για να φύγει από τις «καρακάξες», πέρασε μια μέρα της οποίας οι 24 ώρες έμοιαζαν με... εβδομάδες!

Έχοντας πάρει άδεια για να φύγει από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, βρέθηκε να περιμένει στο αεροδρόμιο του Παρισιού μέχρι να ενημερωθεί αν θα έπαιρνε το αεροπλάνο για Λονδίνο, όμως αρχικά η Τότεναμ αρνήθηκε να προσφέρει τα 35 εκατ.ευρώ στη Νιούκαστλ.

Αργά το βράδυ, η Έβερτον έκανε δυναμικό μπάσιμο, τα βρήκε σε όλα και με την ομάδα του Σισοκό, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να πάρει το ιδιωτικό αεροσκάφος για να μεταφερθεί στο Μέρσεϊσαϊντ, όλα... άλλαξαν!

Ο Ρόναλντ Κούμαν του τηλεφωνούσε για να τον καλωσορίσει στην ομάδα του, όμως έμενε να... αναμένει στο ακουστικό του, αφού ο διεθνής χαφ δεν απαντούσε. Όπως επίσης δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο μισθωμένο από την Έβερτον αεροσκάφος...

Ε, κάπου εκεί, τα «ζαχαρωτά» το ψιλιάστηκαν πως κάτι άλλο συνέβαινε, μέχρι να γίνει γνωστό πως το μεγάλο αφεντικό της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, είχε δώσει τα 35 εκατομμύρια για να πάρει τον Μούσα Σισοκό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα