Μια οχτάδα αποχωρήσεις στη Βέροια

Μια οχτάδα αποχωρήσεις στη Βέροια

Οχτώ παίκτες αποτελούν παρελθόν από τη Βέροια, καθώς οι Άλμπα, Μπερτούτσι, Φόρτες, Αμπντούν, όπως και οι νεαροί Ξόμπλιος, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος έλυσαν τα συμβόλαιά τους.

Μια οχτάδα αποχωρήσεις στη Βέροια

Στη λύση της συνεργασίας με οχτώ ποδοσφαιριστές προχώρησε την Τετάρτη (31/8) η Βέροια, όπως ανακοινώθηκε από τη «βασίλισσα του Βορρά». Συγκεκριμένα, αποτέλεσαν παρελθόν τρία από τα μεταγραφικά αποκτήματα του φετινού καλοκαιριού.

Ο λόγος για τους Μιγκέλ Άλμπα, Μπρούνο Μπερτούτσι, Άλβιν Φόρτες, με τους δύο πρώτους να μην ικανοποιούν και τον τελευταίο να αποχωρεί για αγωνιστικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, λύθηκε και τυπικά το συμβόλαιο του Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν και οι νεαροί Ξόμπλιος, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος, με τις αποχωρήσεις από τον σύλλογο της Ημαθίας να φτάνουν τις οχτώ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Djamal Abdoun, Roberto Miguel Alba, Bruno Bertucci, Παναγιώτη Ξόμπλιο, Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου, Βασίλη Γιαννόπουλο, Βασίλη Αργυρόπουλο και Alvin Mateus Fortes και τους εύχεται καλή συνέχεια στη συνέχεια της καριέρας τους.

Best of internet