Ακραίες εκφράσεις Προύντζου για Κοντονή! (video)

Gazzetta team
Ακραίες εκφράσεις Προύντζου για Κοντονή! (video)

bet365

Πρωτοφανής on camera... χυδαιότητα από τον Νίκο Προύντζο, παράγοντα της ΕΠΟ, αναφερόμενος στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή!
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για την κάρτα υγείας και διώκεται ποινικά και για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», έκανε λόγο για συμμορία του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τον Πρωθυπουργό και αποκάλεσε τον εαυτό του «μα…α» επειδή τους ψήφισε. Ακόμα στο περιθώριο παρουσίας του σε εκδήλωση για τα τοπικά πρωταθλήματα του Νομού Αρκαδίας, έκανε λόγο για στημένη δικαστική ιστορία και έδειξε σίγουρος πως οι κατηγορίες που του προσάπτουν θα «πέσουν».
Αναλυτικά:
«Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια και έχω φτάσει σε ένα σημείο με έναν Υπουργό της Χούντας, που λέγεται Κοντονής, για προσωπικούς του λόγους και για τις εκλογές της ΕΠΟ, να έχουμε μπει σε μία περιπέτεια. Η περιπέτεια αυτή είναι ότι μας έχουν βάλει κατηγορούμενος για μία ιδιωτική υπόθεση της ΕΠΟ με μία εταιρεία που είναι οικονομικού περιχεομένου. Μία συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ ΕΠΟ και μιας εταιρείας και αφορά την Κάρτα Υγείας.
Αν κι εγώ με τον Σταθόπουλο της Καλαμάτας, είχαμε πει όχι και είχαμε επιστρέψει τα μηχανήματα, ήρθε αυτή η Κυβέρνηση και μας έστησε μία δικαστική ιστορία, πρωτοφανή για τα ελληνικά δικαστικά δρώμενα και έβγαλε αποφάσεις μέσα στον Αύγουστο που είναι όλα τα δικαστήρια κλειστά. Τα βουλεύματα δεν τα έχουμε πάρει ακόμα διότι ο Κοντονής τα έστειλε με κλητήρα στην ΕΠΟ.
Δεν μπορούμε να έχουμε λευκό ποινικό μητρώο και αυτός να λέει ότι δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος ή αιρετός κάπου. Όλα αυτά τα κάνει για τις εκλογές της ΕΠΟ. Αν δεν υπήρχαν εκλογές, δεν θα είχε γίνει τίποτα.
Εδώ, στην ΕΠΣ Αρκαδίας θα μπει κάποιο παιδί μπροστά, για να υπογράφει ως Πρόεδρος μέχρι να λήξει αυτή η δικαστική διαδικασία που μπορεί να λήξει και σε τρεις μήνες. Η ΕΠΣΑ θα λειτουργεί κανονικά, εγώ θα είμαι παρών και δεν θα αλλάξει τίποτα.
Οι κατηγορίες αυτές θα πέσουν, θα ξεφτιλιστούν και κάποιοι Κοντονήδες και κάποιοι Τσίπριδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μια συμμορία πολιτικών που λυμαίνονται τον τόπο. Κι επειδή είμαι ένας από τους μαλάκες που τους ψήφισε τον Γενάρη, ζητάω συγγνώμη. Πίστεψα ότι θα αλλάξουν κάτι αλλά αυτοί είναι απατεώνες, όλοι».
 

Τελευταία Νέα