O Kουλιμπαλί του έλειπε και τον κάνει πολύ δυνατό δεξιά!

O Kουλιμπαλί του έλειπε και τον κάνει πολύ δυνατό δεξιά!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
O Kουλιμπαλί του έλειπε και τον κάνει πολύ δυνατό δεξιά!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μεταγραφή του Κουλιμπαλί και τονίζει ότι θα αποδειχθεί από τις πιο σημαντικές αυτό το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό , που γίνεται πολύ δυνατός στην δεξιά του πλευρά.

Oλοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κουλιμπαλί και ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό. Ηρθαν πολλοί και καλοί παίκτες αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα και αυτό το είδαμε και στα προκριματικά παιχνίδια του Europa League και αυτούς που έκαναν στην διαφορά και την βοήθησαν να μπει στους ομίλους. Θεωρώ, όμως, ότι η μεταγραφή του Κουλιμπαλί ίσως αποδειχθεί από τις πιο σημαντικές αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μπακ στο δεξί άκρο της άμυνας στο περασμένο πρωτάθλημα και πιστεύω, ότι θα διεκδικήσει την θέση από τον Μέστο , αν όχι από την αρχή στην πορεία.

Τρομερές δυνάμεις, καλή τεχνική μπορεί να παίξει δεξί μπακ και με τέσσερις στην άμυνα και φουλ-μπακ με τριάδα στην άμυνα. Ηταν απαραίτητη αυτή η μεταγραφή, αφού πίσω από τον Μέστο δεν υπήρχε μία αξιόπιστη λύση. Και ο Μέστο είναι 35 είναι δεδομένο, ότι δεν θα μπορεί να παίζει σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Κουλιμπαλί αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ και δεξί στόπερ σε ένα σύστημα με τρεις, ενώ έχει παίξει και αμυντικός μέσος στην καριέρα του. Με την παρουσία του ψηλώνει και άλλο ο Παναθηναϊκός και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και κάνει πολύ δυνατή την ομάδα στις στημένες φάσεις.

Ο Κουλιμπαλί ανεβάζει πολύ την ποιότητα του Παναθηναϊκού στο δεξί άκρο της άμυνας και ξέρει πολύ καλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το κυριότερο. Θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό να δείξει ότι αξίζει το βήμα παραπάνω. Είναι από αυτές τις μεταγραφές από ομάδες, που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, που ο Παναθηναϊκός δεν έκανε προηγούμενα χρόνια, αλλά τον τελευταίο χρόνο άρχισε να κάνει και του βγαίνουν. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με τον Κουλιμπαλί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.