Χωρίς ομάδα ο Τζιόλης, στον αέρα οι υπόλοιποι

Χωρίς ομάδα ο Τζιόλης, στον αέρα οι υπόλοιποι

Χωρίς ομάδα ο Τζιόλης, στον αέρα οι υπόλοιποι

bet365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης παραμένει χωρίς νέα ομάδα, με τον Λούμπος Μίχελ να κάνει αγώνα δρόμου για να κλείσει τις εκκρεμότητες με τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται και ίσως φύγουν ως δανεικοί.

Το φινάλε των μεταγραφών βρήκε τον Αλέξανδρο Τζιόλη με την εθνική ομάδα στην Ολλανδία και χωρίς ομάδα. Όπως έγινε γνωστό και φαινόταν το τελευταίο διάστημα, ο Κατερινιώτης μέσος δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του από την στιγμή, που του ανακοινώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτή είναι η τελευταία χρονιά συμβολαίου του Τζιόλη με τον ΠΑΟΚ, στο δυναμικό του οποίου θα παραμείνει πραγματοποιώντας ατομικές προπονήσεις στο προσεχές διάστημα, ενδεχομένως μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που είτε δεν υπολογίζονται, ο ΠΑΟΚ δεν τα βρίσκει στο θέμα της ρήτρας αγοράς με την Στεάουα για τον Χατζηισαΐα (υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου όταν κλείνουν οι μεταγραφές στη Ρουμανία), δίνει δανεικό τον Αντόνις στη Βέροια, ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα του Σκόνδρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα