Λατρεία και... υποδοχή για Καρντόσο!

Λατρεία και... υποδοχή για Καρντόσο!

Δημήτρης Τομαράς
Λατρεία και... υποδοχή για Καρντόσο!

bet365

Αποθεωτικής υποδοχής θα τύχει στο Καραϊσκάκη ο Όσκαρ Καρντόσο που θα βρεθεί έξω από την Θύρα των VIP στις 19.30, λίγο πριν την σέντρα με Λεβαδειακό. Η διαρροή για Φελίπε Πάρντο.

Ώρα... αποθέωσης για τον Καρντόσο. Ο διεθνής άσος που κλείνει και τυπικά στον Ολυμπιακό θα δώσει απόψε το παρών στο φαληρικό γήπεδο και θα βιώσει από πρώτο χέρι την λατρεία του κόσμου των πρωταθλητών!

Στις 19.30 θα δώσει το παρών έξω από την Θύρα VIP στο Καραϊσκάκη στο περιθώριο του φιλικού με Λεβαδειακού. Θα μπει από την κεντρική πύλη των VIP ερχόμενος από τον δρόμο που περνάει μπροστά από το γηπεδάκι 5 Χ 5.

Το... μπαμ του καλοκαιριού για τους Πειραιώτες και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Όσκαρ Καρντόσο είναι γεγονός και ο έμπειρος φορ θα πάρει μία πρώτη γεύση από γήπεδο και φιλάθλους! Και βέβαια πρόκειται να τύχει θερμής και αποθεωτικής υποδοχής. Σχετικά με τον Φελίπε Πάρντο από τους πρωταθλητές προκύπτει ότι δεν θα πουληθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα