Αλαφούζος για να... ανακοινωθεί ο Σάμπα!

Αλαφούζος για να... ανακοινωθεί ο Σάμπα!

Νίκος Αθανασίου
Αλαφούζος για να... ανακοινωθεί ο Σάμπα!

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι τα είχε βρει σε όλα με τον Σάμπα, την Τρίτη προέκυψε διαφορά στις λεπτομέρειες του συμβολαίου(απουσία του Ιταλού) και ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή τις επόμενες ώρες.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα ήρθε δεύτερη φορά στην Αθήνα μέσα σε ένα πενθήμερο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Κογκολέζος βρίσκεται από την Δευτέρα στην Αθήνα, όντας «συμφωνημένος» στις πάγιες απολαβές του που θα βρίσκονται στις 300.000 ευρώ ετησίως(από το 1.6 που είχε στην Ντιναμό Μόσχας) για έναν χρόνο. Αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά, την Τρίτη πήγε με τον εκπροσώπο του στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελικές λεπτομέρειες, δηλαδή την ρύθμιση των μπόνους και τις υπογραφές με το «τριφύλλι».

Απουσία του Ιταλού τεχνικού αλλά και του Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε οριστικό deal, γεγονός που εκνεύρισε την πλευρά του Κογκολέζου αμυντικού, με την υπόθεση να παίρνει... παράταση για την Τετάρτη αλλά παρόλα αυτά να μην έχει παρά ελάχιστες πιθανότητες να «χαλάσει».

Σε αυτό το κώλυμα λύση αναμένεται να δώσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως ακριβώς έκανε και στην περίπτωση του Κουλιμπαλί , όπου έδωσε άμεσα τις 200.000 που ζητούσε ο Πλατανιάς και όχι σε πολλές και μικρές δόσεις. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκός έχει πάρει πάνω του την τελική διαπραγμάτευση και δεν θα επιτρέψει να «ναυαγήσει» την ύστατη ώρα η μεταγραφή του Σάμπα, πάνω στον οποίο έχει στηριχθεί η ενίσχυση στα μετόπισθεν και το αμυντικό πλάνο του Στραματσόνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα