Αντιδράσεις οπαδών της Τραμπζονσπόρ για την πώληση Καρντόσο!

Αντιδράσεις οπαδών της Τραμπζονσπόρ για την πώληση Καρντόσο!

Αντιδράσεις οπαδών της Τραμπζονσπόρ για την πώληση Καρντόσο!

bet365

Η συμφωνία του Όσκαρ Καρντόσο με τον Ολυμπιακό δεν άρεσε στους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ που καταλογίζουν ευθύνες στη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ, αλλά και με την πλευρά του Παραγουανού στράικερ βρήκαν την χρυσή τομή φτάνοντας σε συμφωνία.

Σύμφωνα με τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan News Agency, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ που επιθυμούσαν την παραμονή του πρώην άσου της Μπενφίκα στην ομάδα της Μαύρης Θάλασσας.

Ο Καρντόσο την περυσινή σεζόν μπορεί να σημείωσε μόλις 8 γκολ, ωστόσο οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ θεωρούν πως παρασύρθηκε από το χάος που επικρατούσε στον σύλλογο.

Η αποχώρηση του όπως σημειώνεται έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, κάτι που φαίνεται και από από τα εγκάρδια μηνύματα προς το πρόσωπο του Καρντόσο σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα