Μπεργκ: «Αβάσιμη η καταγγελία της Μπρόντμπι»

Μπεργκ: «Αβάσιμη η καταγγελία της Μπρόντμπι»

Νίκος Αθανασίου
Μπεργκ: «Αβάσιμη η καταγγελία της Μπρόντμπι»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στους συμπατριώτες του για το θέμα με τον Πίρι και το πανό στην Δανία και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa!

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην «Expressen», όπου δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όλα, ακόμη και στα όσα έγιναν στην Δανία και το εμετικό πανό των οπαδών της Μπρόντμπι. «Μέσα στο ματς τα νεύρα είναι αυξημένα, όμως, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αυτοί έκαναν καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ και δεν μπορώ να καταλάβω που την βασίζουν» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το εμετικό πανό των Δανών:

«Ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Δεν έπεσε στην αντίληψη μου κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν θέλω να το σχολιάσω. Το αφήνω σε αυτούς. Το σημαντικό είναι πως περάσαμε στους ομίλους».

Για τον Πίρι που δεν έδωσε το χέρι του στην έναρξη του αγώνα:

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

«Αυτό αφορά τον Πίρι. Εγώ ήμουν συγκεντρωμένος στο ματς. Έκανα την καθιερωμένη κίνηση, έδωσα το χέρι μου σε όλους. Στην Εθνική κανείς δεν συζητά για αυτό. Έγινε μεγάλο θέμα από τα media. Αυτοί που ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είμαι».

Πάντως, σε ακόμη μία ερώτηση που του έγινε, ο Μπεργκ έδειξε και δικαίως τον εκνευρισμό του λέγοντας πως «εξαρχής ζήτησα τον σεβασμό σας. Μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο»;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα