Οι δύο νέες αρνήσεις για «Μίλι», ο Νιλμάρ και οι στόπερ

Οι δύο νέες αρνήσεις για «Μίλι», ο Νιλμάρ και οι στόπερ

Δημήτρης Τομαράς
Οι δύο νέες αρνήσεις για «Μίλι», ο Νιλμάρ και οι στόπερ

bet365

Δύο προτάσεις της τάξεως των 8 εκατ. ευρώ αρνήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ο Ολυμπιακός. Τι... παίχθηκε με Νιλμάρ και τι λέει ο Ολυμπιακός για τους στόπερ.

Ο Σέρβος διεθνής μέσος παραμένει περιζήτητος στην ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν οι Πειραιώτες τις τελευταίες ημέρες έδωσαν δύο αρνητικές απαντήσεις για κρούσεις τάξεως 8 εκατ. ευρώ για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς,

Ο «Μίλι» μάλιστα από πέρυσι είχε και προσφορές για το συμβόλαιό του ακόμα και με διπλάσιες απολαβές. Μέχρι στιγμής αυτό που υπάρχει από την πειραϊκή ομάδα (επίσημα ή και ανεπίσημα) είναι πως δεν υφίσταται προσφορά που να καλύπτει τον Ολυμπιακό για να φύγει ο εν λόγω παίκτης. Το ίδιο ισχύει και για τους υπάρχοντες στόπερ.

Από τους πρωταθλητές Ελλάδας αυτό που τονίζεται είναι πως εάν δεν φύγει άλλος σέντερ μπακ δεν θα αποκτηθεί και άλλος στόπερ. Σχετικά με τον Νιλμάρ όλα... χάλασαν στα χρωστούμενα της Αλ Νασρ προς τον παίκτη. Αρχικά οι Πειραιώτες τα είχαν βρει μαζί του, έχοντας συμφωνήσει να δώσουν και ένα ποσό 400.000 στην ομάδα του για να φύγει. Στην πορεία όμως η πλευρά του Βραζιλιάνου μετέφερε προς την πειραϊκή ΠΑΕ ότι υπήρχε και άλλο 1,1 εκατ. ευρώ οφειλές από πέρυσι, τα οποία δεν έδιναν οι πρωταθλητές.

Δεν πήρε μεταγραφή ο Μανιάτης αλλά πως θα μείνει;

Με αποδοχές 900.000 ευρώ τον χρόνο ο Γιάννης Μανιάτης έψαχνε ομάδα στην Γαλλία αλλά δεν τα βρήκε με την Μονπελιέ. Στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται, οπότε είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό το πως θα μείνει. Κάτω από ποιές συνθήκες.

Εάν ο Μανιάτης δεχόταν να πάρει περίπου τα μισά του συμβολαίου του ίσως τα δεδομένα να άλλαζαν. Αλλά τώρα... Ιδιαίτερα μεγάλο βέβαια είναι και το συμβόλαιο του Σιόβα όταν ο Καμπιάσο έχει απολαβές λιγότερες από 500.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα