Έφτασε ο Καρντόσο στην Ελλάδα! (pics & gTV)

Έφτασε ο Καρντόσο στην Ελλάδα! (pics & gTV)

Δημήτρης Τομαράς
Έφτασε ο Καρντόσο στην Ελλάδα! (pics & gTV)

bet365

Ο Όσκαρ Καρντόσο πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα λίγο μετά τις 12:15 και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Έρχεται σήμερα και ο Μπρούνο Βιάνα.

Ο Όσκαρ Καρντόσο έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 12:15 (σ.σ. η πτήση του από την Πόλη ήταν για τις 12 αλλά είχε περίπου 15 λεπτά αργοπορία) και περίπου μισή ώρα αργότερα (στις 12.47 συγκεκριμένα) έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο 33χρονος Παραγουανός επιθετικός αναμένεται να μεταβεί αρχικά στο Metropolitan. Εκεί θα κάνει το 2ο σκέλος των απαιτούμενων ιατρικών αλλά και τεστ και μετρήσεων, καθώς το 1ο το έκανε στην Πόλη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε διαθέσιμο ο Ολυμπιακός. Για τις ανάγκες της μεταγραφής αυτής είχε ταξιδέψει στην Τουρκία ο Κούλης Δουρέκας.

Εν συνεχεία θα πάει στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας όπου και θα υπάρχει θερμή υποδοχή στον παίκτη από τον κόσμο (σ.σ. λόγω της ώρας ήταν λίγα τα άτομα στο αεροδρόμιο), για να υπογράψει το διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 2.000.000 ευρώ ετησίως. Αργότερα θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το φιλικό με το Λεβαδειακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν την υπέρβαση, φέρνοντας τον σούπερ σταρ από την Τράμπζονσπορ, προσθέτοντας έτσι στη γραμμή κρούσης τους τον παίκτη που θα στέλνει με άνεση την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Καρντόσο είχε ουσιαστικά συμφωνήσει εδώ και μία εβδομάδα αλλά υπήρξαν μετά οικονομικά εμπόδια από την ομάδα της Τραπεζούντας. Από εκεί και πέρα, στην χώρα μας αναμένεται μέσα στην μέρα και ο Μπρούνο Βιάνα ενώ ο Γκονσάλο Πασιένσια, θα έρθει μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας (σ.σ. την Παρασκευή πιθανότατα). Δείτε στη Gallery video από το Gazzetta TV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα