Ολυμπιακός: Με αυτούς του τέσσερις κλείνει το ρόστερ του

Ολυμπιακός: Με αυτούς του τέσσερις κλείνει το ρόστερ του

Ολυμπιακός: Με αυτούς του τέσσερις κλείνει το ρόστερ του

bet365

Με το «μπαμ» του Καρντόσο, και τις μεταγραφές των Ρομαό, Πασιένσια και Βιάνα, ο Ολυμπιακός κλείνει τις μεταγραφικές του κινήσεις! Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για Μεξές-Άλεξ.

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται να έχει ερυθρόλευκο χρώμα σήμερα. Χθες ήρθε στην Ελλάδα ο Ρομαό, υπέγραψε, φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και ανακοινώθηκε.

Η άφιξη του Όσκαρ Καρντόσο, ωστόσο, είναι αυτή που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό, με την ΠΑΕ να δίνει ραντεβού με τους φιλάθλους της στις 12:00 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Ο Παραγουανός σούπερ σταρ αναμένεται να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί, ενώ λογικά θα τον δούμε το βράδυ και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου στις 20:00 οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν σε φιλική αναμέτρηση το Λεβαδειακό.

Τα άλλα δύο ονόματα που θα... παίξουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι αυτά των Μπρούνο Βιάνα και Γκονσάλο Πασιένσια, ο πατέρας του οποίου, Ντομίνγκος μίλησε στο gazzetta.gr, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μια καλή επιλογή για την καριέρα του 22χρονου επιθετικού της Πόρτο και της εθνικής Νέων της Πορτογαλίας.

Την ίδια ώρα, από την Πλατεία Αλεξάνδρας, διαψεύδουν τα σενάρια περί Άλεξ και Μεξές. Με την... τετράδα που σας προαναφέραμε ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές κινήσεις για τους «ερυθρόλευκους» σε ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι. Το σημαντικό είναι πως έστω και στην ύστατη στιγμή, οι άνθρωποι της ομάδας έκλεισαν τις υποθέσεις που ήθελαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα