Καραμπόλα (;) με Βίτσελ, Σάμαρη και Μιλιβόγιεβιτς!

Καραμπόλα (;) με Βίτσελ, Σάμαρη και Μιλιβόγιεβιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Καραμπόλα (;) με Βίτσελ, Σάμαρη και Μιλιβόγιεβιτς!

bet365

Η Γιουβέντους κάνει προσπάθεια για άμεσο deal με Βίτσελ, οι Πορτογάλοι μιλούν για κρούση της Ζενίτ για Σάμαρη και η Μπενφίκα ξαναμπαίνει στο... κάδρο για Μιλιβόγιεβιτς.

Μία διπλή μεταγραφική... καραμπόλα μπορεί να φέρει τον Μιλιβόγιεβιτς στην Μπενφίκα! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Γιουβέντους έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για τον Άξελ Βίτσελ της Ζενίτ και προκειμένου να τον κλείσει άμεσα. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης αρχικά εμφανιζόταν να τσεκάρει τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς για να κάνει κίνηση εφόσον... χαιρετούσε οριστικά ο Βίτσελ, ωστόσο νεότερες πληροφορίες από την Πορτογαλία μιλούν για πρόταση στην Μπενφίκα για τον Ανδρέα Σάμαρη. Σε αυτήν την περίπτωση οι Λουζιτανοί μπορεί κάλλιστα να επανέλθουν για τον Σέρβο χαφ.

Σαφώς και σε μία τέτοια περίπτωση (σ.σ. εφόσον πωληθεί ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς) θα υπάρξει και έξτρα προσθήκη για το κέντρο. Βέβαια ο χρόνος για τα πάρε - δώσε του καλοκαιριού τελειώνει και πολύ γρήγορα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα