Στο αεροπλάνο ο Καρντόσο!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ GAZZETTA ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΑΟΥΑΝΟ

Στο αεροπλάνο ο Καρντόσο!

Οι Τούρκοι στέλνουν τον Παραγουανό επιθετικό στην Ελλάδα, με τον παίκτη να απαθανατίζεται σε αεροδρόμιο της γειτονικής μας χώρας! Τι λέει ο Ολυμπιακός.

Στο αεροπλάνο ο Καρντόσο!

Το... μπαμ του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό είναι μόλις μία... πτήση μακριά και φαίνεται πως θα... σκάσει άμεσα. Μία σημερινή φωτογραφία του Όσκαρ Καρντόσο από αεροδρόμιο της γειτονικής χώρας σε συνδυασμό με τις νεότερες πληροφορίες από Τουρκία αλλά και τα όσα σας έχει μεταφέρει το Gazzetta.gr από χθες ανάβουν ξανά... φωτιές για επικείμενή του έλευση στην Ελλάδα και τον πρωταθλητή για το τελικό deal.

Σε πρώτη φάση ο Καρντόσο φέρεται να ταξιδεύει από Τραπεζούντα στην Πόλη. Από μέρους των πρωταθλητών Ελλάδας αυτό που προκύπτει είναι ότι υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις, πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία αλλά ότι η υπόθεσή του πάει καλά. Κάτι λογικό ως αντίδραση εφόσον δεν έχει κλείσει και τυπικά η συμφωνία, αλλά από την στιγμή που ο έμπειρος φορ θα πάρει το αεροπλάνο για την χώρα μας, αυτό από μόνο του δείχνει πως τα πράγματα έχουν μπει σε πολύ καλό δρόμο.

Όπως προκύπτει ο Καρντόσο θα είναι στην Ελλάδα μέχρι αύριο το μεσημέρι, εφόσον βέβαια όλα πάνε κατ' ευχήν. Υπάρχει πάντως και εναλλακτική (σ.σ. εναλλακτικές για να είμαστε πιο σωστοί) εάν... στραβώσει (ξανά) του Παραγουανού άσου. Ο οποίος σημειωτέον έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Μία από τις άλλες λύσεις είναι του Τζο.

Best of internet