Μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη για δεκάρι ο Ατρόμητος

Μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη για δεκάρι ο Ατρόμητος

Η περίπτωση του Μαρτίνες, όπως φαίνεται, ναυάγησε οριστικά για τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να μην τα παρατά και να εξετάζει ελεύθερο ποδοσφαιριστή που μπορεί να κλείσει μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου...

Μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη για δεκάρι ο Ατρόμητος

Τα χρονικά περιθώρια πιέζουν και τον Ατρόμητο, που συνεχίζει να αναζητά ένα δεκάρι ώστε να κλείσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Η περίπτωση του Μαρτίνες έχει ναυαγήσει οριστικά και οι Περιστεριώτες έχουν όλη την προσοχή τους σε έναν ποδοσφαιριστή από την ξένη αγορά.

Το όνομα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, μιας και μιλάμε για περίπτωση που κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα έχει... happy end, ωστόσο το γεγονός πως πρόκειται για ελεύθερο ποδοσφαιριστή κάνουν τους ανθρώπους του Ατρόμητου να είναι αισιόδοξοι. Αυτό γιατί έχουν το περιθώριο να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Όπως και να έχει, την Τετάρτη οι μηχανές θα δουλέψουν στο full, μιας και η μεταγραφή αυτή φαίνεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον Ατρόμητο και ο Τραϊανός Δέλλας  θα ήθελε να έχει ολοκληρωμένο το ρόστερ την 1η Σεπτέμβρη.

Best of internet