Τελειώνει του Τιάμ που έρχεται Θεσσαλονίκη

Τελειώνει του Τιάμ που έρχεται Θεσσαλονίκη

Τελειώνει του Τιάμ που έρχεται Θεσσαλονίκη

bet365

Σε αντίθεση με την υπόθεση Μίκου, ο ΠΑΟΚ προχωράει την περίπτωση του Μάμε Τιάμ, που ίσως το πρωί της Τετάρτης να είναι στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

Τα μηνύματα στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι θετικά, καθώς η Γιουβέντους φαίνεται έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τον δανεισμό του 23χρονου Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του Ζάιρο, που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΣ.

Η πλευρά του Τιάμ εμφανίζεται αισιόδοξη, το ίδιο θετικά είναι και τα μηνύματα που φτάνουν στη Θεσσαλονίκη από την Ιταλία, καθώς οι πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν ότι, «ο Τιάμ ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα».

Αν κάτι δεν αλλάξει ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του αναμένονται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Άλλωστε, άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα