Ριζούπολη: Που να έπαιζε κι η πρώτη ομάδα... (pics)

Ριζούπολη: Που να έπαιζε κι η πρώτη ομάδα... (pics)

bet365

Στην Ριζούπολη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις από τα τμήματα υποδομής μέχρι αυτά του βόλεϊ και εύλογα δημιουργείται το ερώτημα για πόσο ακόμη θα είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.

Το βασικό «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις για την Ριζούπολη, μεταξύ της διοίκησης Μονεμβασιώτη και Ερασιτέχνη, ήταν το γεγονός ότι οι πρώτοι ήθελαν να μην κάνουν προπονήσεις στο γήπεδο οι ακαδημίες από τη στιγμή που θα επενδυόταν ένα σημαντικό ποσό για την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Αυτή τη στιγμή, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σαφώς βελτιωμένος και σε καλύτερη κατάσταση από την περσινή, αλλά το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: «Πόσο θα αντέξει ακόμη»; Κι αυτό διότι προπονούνται σε αυτό από τα τμήματα υποδομής μέχρι αυτά το βόλεϊ!

Η μία πλευρά ναι μεν ήθελε να εξασφαλίσει τις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες προπονήσεων για όλα τα τμήματα του συλλόγου, αλλά και από την άλλη δεν μπορεί να γίνει μια επένδυση αρκετών χιλιάδων ευρώ και μάλιστα σε μια εποχή που όλοι ξέρουμε πόσο σκληρή είναι και μέσα σε λίγους μήνες όλη η δουλειά που είχε γίνει να πάει χαμένη.

Εξάλλου, καμιά επαγγελματική ομάδα δεν παραχωρεί το γήπεδό της στα τμήματα υποδομής. Γι αυτό και φέτος θα βλέπουμε τη Νέα Σμύρνη να χρησιμοποιείται ως έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ενώ θυμίζουμε πως ήδη χρησιμοποιείται το προπονητικό κέντρο της Βάρης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα