Τέλος ο Ρούνεϊ από την εθνική μετά το Μουντιάλ του 2018!

Κώστας Ζάλιαρης
Τέλος ο Ρούνεϊ από την εθνική μετά το Μουντιάλ του 2018!

bet365

Την απόφαση ν' αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία έχει πάρει ο Γουέιν Ρούνεϊ και το ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης!

Ο νυν αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και των «τριών λιονταριών», μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου από το προπονητικό της εθνικής ομάδας στο «St. George's Park», ξεκαθάρισε ότι το Μουντιάλ της Ρωσίας θα είναι η τελευταία του ευκαιρία για να κάνει κάτι καλό με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

«Θα προσπαθήσω ν' απολαύσω όσο γίνεται περισσότερο τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι και τη διοργάνωση του 2018, γιατί ξέρω ότι δεν θα μπορέσω να βρεθώ σε άλλες μεγάλες διοργανώσεις με την εθνική ομάδα.

Θέλω να βοηθήσω την Αγγλία και θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για το επόμενο βήμα, σε αυτή τη νέα εποχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Μετά τη Ρωσία αισθάνομαι ότι θα έχει έρθει η ώρα για να πω αντίο... Προφανώς και εξαρτάται και από τον Σαμ, αλλά αν έρθει το τέλος για την παρουσία μου στην εθνική ομάδα, τότε θα είμαι περήφανος, έχοντας ζήσει αρκετές καλές στιγμές, αλλά και μερικές πολύ άσχημες.

Ξεκίνησα να παίζω σε διεθνές επίπεδο στα 17 μου και σε δύο χρόνια από τώρα θα είμαι στα 32. Θα έχω συμπληρώσει 15 χρόνια στην εθνική ομάδα, οπότε θεωρώ ότι είναι καλό χρονικό διάστημα για να σταματήσω» είπε ο Ρούνεϊ.

 

Τελευταία Νέα