Ο Γουακάσο πληρώνει απ' την τσέπη του για την εθνική Γκάνας!

Ο Γουακάσο πληρώνει απ' την τσέπη του για την εθνική Γκάνας!

Ο Γουακάσο πληρώνει απ' την τσέπη του για την εθνική Γκάνας!

Η κόντρα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας με τον Υπουργό Αθλητισμού της χώρας, αναγκάζει ορισμένους εκ των διεθνών της εθνικής ομάδας, ανάμεσά τους και ο Γουακάσο του Παναθηναϊκού, να πληρώσουν μόνοι τους για να παίξουν κόντρα στη Ρουάντα!  

Οι Γκανέζοι δεν έχουν μπάτζετ για όλα τα μέλη της αποστολής, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα του 2017, με αποτέλεσμα, αρκετοί εκ των διεθνών ποδοσφαιριστών να προθυμοποιούνται να πληρώσουν από την τσέπη τους!

Ανάμεσά τους και ο Μουμπάρακ Γουακάσο του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να ταξιδέψει για την πατρίδα του, πληρώνοντας μόνος του τα έξοδα της μετάβασης, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκάνας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας κατηγορεί τον Υπουργό Αθλητισμού, για αθέτηση συμφωνιών και για διπροσωπία συγκριτικά με τα ραντεβού που έχουν πραγματοποιήσει και την επικοινωνία από απόσταση.

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται ότι έχει καταστεί ξεκάθαρο πως πρόθεση του Υπουργού είναι να διαθέσει χρήματα και σε άλλα σπορ, αρχής γενομένης από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες αλλά και την εθνική ομάδα γυναικών ποδοσφαίρου, στερώντας, έτσι, ενίσχυση στην ομάδα των Ανδρών. 

Best of internet