«Ο Ρολάντο θέλει και περιμένει τον Ολυμπιακό»

«Ο Ρολάντο θέλει και περιμένει τον Ολυμπιακό»

«Ο Ρολάντο θέλει και περιμένει τον Ολυμπιακό»

bet365

Από την πλευρά του Ρολάντο τονίζεται η επιθυμία του έμπειρου κεντρικού αμυντικού να φορέσει τα ερυθρόλευκα, χωρίς να επιβεβαιώνεται ότι ακόμη έχει γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό στη Μαρσέιγ.

Νωρίτερα, η «Equipe» αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρολάντο της Μαρσέιγ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Το gazzetta.gr ήρθε σε επαφή με την πλευρά του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήταν «σφίγγα», παραδέχτηκε την επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος υψηλού επιπέδου, με ιστορία και απίστευτο κόσμο. Ο Ρολάντο είναι ένας παίκτης που έχει περάσει από σπουδαίους συλλόγους κατά τη διάρκεια της καριέρας του και είναι όμορφο να βλέπει το όνομά του να συνδέεται με τέτοιοι είδους ομάδες», είπε αρχικά άνθρωπος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του στην ερώτησή που του έγινε για το αν έχει γίνει πρόταση ή όχι από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους Γάλλους και την «Equipe» πάντως σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν την πρότασή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα