«Να κάνουμε τον Ηρακλή ανταγωνιστικό στην Ευρώπη, θέλω τον κόσμο δίπλα μου»

«Να κάνουμε τον Ηρακλή ανταγωνιστικό στην Ευρώπη, θέλω τον κόσμο δίπλα μου»

«Να κάνουμε τον Ηρακλή ανταγωνιστικό στην Ευρώπη, θέλω τον κόσμο δίπλα μου»

bet365

Ο Φάμπιο Μοντεκάλβο λίγο πριν προχωρήσει στην αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής καλεί μέσω του gazzetta.gr τον κόσμο του «Γηραιού» να συστρατευθεί στο πλευρό του, υποσχόμενος πως θα ενισχύσει τον σύλλογο. Το όραμα, οι στόχοι και η συνεργασία με fund από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

O Φάμπιο Μοντεκάλβο, πρόεδρος της FM Communications, εταιρίας που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, marketing και management εμφανίζεται αισιόδοξος μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr για την ολοκλήρωση του deal με τον Ηρακλή.

Ο Ιταλός επίδοξος επενδυτής εκτιμά πως το αργότερο μέχρι αύριο θα βγει λευκός καπνός και θα αναλάβει και επίσημα την προεδρία του «Γηραιού».

Ο Μοντεκάλβο, ο οποίος για τρεις μέρες διαπραγματεύθηκε με τον νυν ιδιοκτήτη της ομάδας, Σπύρο Παπαθανασάκη επιστρέφει στη χώρα μας προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Ηρακλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μπάσιμο της FM Communications Group στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται μέσω ενός fund που προέρχεται από τους εταίρους της εταιρίας με προεξάρχοντα τον Αχμέντ Αλ Αλαίγια.

Ο Φάμπιο Μοντεκάλβο μιλώντας στο gazzetta.gr, έκανε λόγο για μία νέα σελίδα στην ιστορία του Ηρακλή!

«Υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία για την πώληση του συλλόγου. Η είσοδος μας στον Ηρακλή θα σημάνει τον επανασχεδιασμός μία νέας σελίδα στην ιστορία της ομάδας, αναφορικά με τις μεταγραφές προσπαθώντας να την εξευρωπαΐσουμε φέρνοντας Ευρωπαίους και Ιταλούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ο Ιταλός επενδυτής εμφανίζεται βέβαιος πως το deal θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

«Θα ήθελα να επισημοποιήσω την συμφωνία μου με τον Ηρακλή σε λίγες μέρες σε μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου, όπου ελπίζω να δώσουν το παρών όλες οι έγκυρες αθλητικές εφημερίδες αλλά και ο Τύπος της χώρας.

'Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως για να φτάσω τόσο μακριά σημαίνει πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν».

Σημαίνοντα ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων του Ηρακλή θα διαδραματίσουν οι οπαδοί του «Γηραιού» με τον Μοντεκάλβο να κάνει έκκληση για στήριξη. Στόχος του είναι να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

«Ζητώ από τους οπαδούς να γίνουν ο 12ος παίκτης στο γήπεδο, να είναι η φωνή και η ψυχή του συλλόγου.

Αν με βοηθήσουν να δουλέψω σωστά και είναι μαζί μου θα είμαστε χαρούμενοι γιατί θα βάλουμε ένα χεράκι προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν ανταγωνιστικό σύλλογος στην ελληνική Superleague αλλά και στην Ευρώπη.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως στη νέα εκτελεστική επιτροπή του Ηρακλή, ένας εκπρόσωπος των οπαδών θα βρίσκεται μαζί μας ως αντιπρόσωπος των υποστηρικτών αλλά και των clubs του Ηρακλή».

Ο Μοντεκάλβο κάνο λόγο στο gazzetta.gr για συγκεκριμένο πλάνο το οποίο μπορεί να υλοποιηθεί στον Ηρακλή.

«Όταν αποδέχεται να αναλάβεις ένα τόλμημα όπως αυτό θα πρέπει πάντα να είσαι αισιόδοξος. Σκοπός μας είναι να κάνουμε πράξεις και να κατορθώσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Γνωρίζουμε το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα