Η συμβουλή στην Παρτιζάν και το «όχι» του Ίβιτς

Η συμβουλή στην Παρτιζάν και το «όχι» του Ίβιτς

Η συμβουλή στην Παρτιζάν και το «όχι» του Ίβιτς

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να λείπει σχεδόν 15 χρόνια από το Βελιγράδι, αλλά η καρδιά του «χτυπάει» για την Παρτιζάν, ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και σήμερα έχει πάρει την κατιούσα…

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε να μιλήσει στην εφημερίδα «Blick» του Βελιγραδίου για την κατάσταση των «ασπρόμαυρων» και όπως τόνισε «παρότι έφυγα, ακολουθώ κάθε στιγμή της Παρτιζάν».

Μάλιστα μίλησε με σκληρά λόγια για την κατάσταση του συλλόγου. «Δεν μου αρέσει η κατάσταση που υπάρχει εδώ κι ένα - ενάμιση χρόνο. Πριν η ομάδα ήταν κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο της Σερβίας, έπαιζε καλά στην Ευρώπη καλά, αλλά τώρα δεν είναι ίδια η κατάσταση. Η Παρτιζάν είχε πάντα τους ποιοτικότερους παίκτες από τους αντιπάλους της, αλλά, δυστυχώς, αυτό το χρονικό διάστημα ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα. Ελπίζω ότι δεν θα συνεχιστεί αυτό και δε θα πάρει ξανά το πρωτάθλημα».

Ο ίδιος επισήμανε ότι η λύση στα προβλήματα της ομάδας είναι μία: «Νέναντ Μπιέκοβιτς». Ο Βλάνταν Ίβιτς πιστεύει ότι η απουσία του πρώην τεχνικού διευθυντή της Παρτιζάν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική πτώση της ομάδας του Βελιγραδίου.

«Ο Νέναντ Μπιέκοβιτς πρέπει να επιστρέψει στο σύλλογο! Δεν υπάρχει δίλημμα. Μόνο με τις γνώσεις και την εμπειρία του μπορεί να επαναφέρει την Παρτιζάν πίσω στη ζωή».

Και όχι μόνο αυτό… «Σε αυτή την κατάσταση απαιτείται ένας άνθρωπο τον οποίο όλοι θα γνωρίζουν. Και πάνω απ 'όλα, έναν άνθρωπο που αγαπάει πραγματικά την Παρτιζάν. Ο Μπιέκοβιτς είναι ακριβώς ένα τέτοιο άτομο. Η αγάπη του για τον σύλλογο είναι απίστευτη, αποτελεί μια τεράστια ενέργεια».

Επίσης, ο Ίβιτς αναφέρθηκε και στην περίπτωση να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ κάποιον παίκτη από την Παρτιζάν. Η απάντηση του ήταν αρνητική: «Ξέρω τους παίκτες της Παρτιζάν αλλά και πολλά ταλαντούχα παιδιά στη Σερβία που μπορούν να γίνουν σταρ. Ειλικρινά όμως, σε αυτό το σημείο, δε βλέπω ότι παίκτες από την Παρτιζάν, τον Ερυθρό Αστέρα ή άλλες σέρβικες ομάδες, θα μπορούσαν βρίσκονται στη βασική μου ενδεκάδα στον ΠΑΟΚ. Κάποιοι θα πουν ότι είμαι λάθος, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου».

 

Τελευταία Νέα