Κούγιας: «Ανάγωγη και ασεβής η ΕΠΟ»

Κούγιας: «Ανάγωγη και ασεβής η ΕΠΟ»

Λάβρος Κούγιας από την έξοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση που επικρατεί κάνει το ποδόσφαιρό μας να δείχνει με πεθαμένο. 

Κούγιας: «Ανάγωγη και ασεβής η ΕΠΟ»

Κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΕΠΟ, ο Αλέξης Κούγιας στέφθηκε κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έτσι γίνονται προσπάθειες για να τα διαλύσουν όλα. 

Συγκεκριμένα είπε ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ:

«Στις 10:27 μας έστειλε ένα mail η ΕΠΟ, με το οποίο μας ενημέρωνε για την αναβολή της συνάντησης. Με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς οι συνεργάτες μου ενώ ήμουν στο δρόμο χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγω για τον οποίο δεν γίνεται αυτή η συνάντηση.

Είναι μια ακατανόητη επιλογή, όχι μόνο με εξέπληξε αρνητικά αλλά φτάσαμε στο σημείο να αλλάζουμε το πρόγραμμά μας, να αφήνουμε τις δουλειές μας, τις διακοπές μας και τις οικογένειες μας για να ερχόμαστε σε μια συνάντηση που δεν γίνεται.

Είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που γίνεται σήμερα εδώ και συνεχίζει να δείχνει το ποδόσφαιρό μας το πόσο έχει κουράσει και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Είναι σα να έχει πεθάνει το ποδόσφαιρό μας. Για την ΕΠΟ έχω να πω ότι ακόμη κι αν υπήρχε μια διάθεση συμπάθειας και βοήθειας, η σημερινή της ενέργεια τα διαλύει και τα διώχνει όλα. Είναι μια ανάγωγη και ασεβής συμπεριφορά προς τις ομάδες. Πρέπει να αλλάξουν όλα, δυστυχώς δεν αντέχουμε πια και σε αντίθεση με τους ανθρώπους που είναι στην ΕΠΟ, εμείς έχουμε βάλει πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο και κάποιοι έχουν καταστραφεί. Τι κακό δηλαδή θα γινόταν σήμερα εάν μιλούσαμε με τις FIFA / UEFA και την ΕΠΟ;».

Επίσης, ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν θα κάνει δηλώσεις κι η ΕΠΟ θα δημοσιοποιήσει άμεσα την θέση της για τα όσα έγιναν σήμερα.

Best of internet