Ο Γκιρτζίκης... ματαίωσε την συνάντηση ΕΠΟ, Λίγκας και FIFA/UEFA!

ME ΦΑΞ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ... ΚΑΘ' ΟΔΟΝ!

Ο Γκιρτζίκης... ματαίωσε την συνάντηση ΕΠΟ, Λίγκας και FIFA/UEFA!

Τα... τρομερά πράγματα συνεχίζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta, μισή ώρα πριν αρχίσει η σημαντική συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ... ματαιώθηκε! Έξαλλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ!

Ο Γκιρτζίκης... ματαίωσε την συνάντηση ΕΠΟ, Λίγκας και FIFA/UEFA!

Συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα και περίπου 30 λεπτά πριν από την έναρξη της συνάντησης στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στις ΠΑΕ μέσω φαξ έφτασε επιστολή με υπογραφή του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γιώργου Γκιρτζίκη η οποία ήταν λιτή και επί λέξη ανέφερε: «Σας γνωρίζω ότι η προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 11.00 συνάντηση των εκπροσώπων σας με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA ματαιώνεται»!

Φυσικά το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στους λόγους που ματαιώθηκε ένα τόσο σημαντικό ραντεβού όπου θα συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το σύνολο των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, αλλά και εκπρόσωποι των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ με βασικό θέμα την διαιτησία.

Παράλληλα είναι μεγάλος ο εκνευρισμός και στις ΠΑΕ, καθώς αρκετοί εκπρόσωποι ήταν ήδη στην ΕΠΟ και μάλιστα εξέφρασαν απορίες για τον τρόπο... ενημέρωσης αφού κανείς δεν μπήκε στον κόπο έστω να τηλεφωνήσει και σε αυτούς που ήταν καθ' οδόν! Μάλιστα και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης που ήταν στα γραφεία απορούσε με την εξέλιξη αυτή και δεν είχε απαντήσεις σε όσους τον ρωτούσαν για την αναβολή!

Πάντως λίγο αργότερα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ευθύνες της ομοσπονδίας.

Best of internet