«Πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό ο Καρντόσο»

Gazzetta team
«Πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό ο Καρντόσο»

bet365

Ο Όσκαρ Καρντόσο είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό και αν δεν αλλάξει κάτι πάλι θεαματικά ο Παραγουανός θα έρθει στην Ελλάδα σήμερα ή αύριο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έρθει σε συμφωνία με την Τράμπζονσπορ, ενώ υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που συζητιούνται με τον μάνατζερ του για να μπει στο αεροπλάνο και να πιάσει Λιμάνι ο Παραγουανός.

Ο «Γαύρος» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ο παίκτης είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό» και πως για να χαλάσει η εν λόγω περίπτωση θα πρέπει όλα να πάνε στραβά την τελευταία στιγμή.

Πάντως, οι Πειραιώτες έχουν έτοιμη την περίπτωση του Κέβιν Κουράνι, για την περίπτωση που τελικά υπάρξει ναυάγιο με τον Καρντόσο, ενώ θα αποκτηθεί και ακόμη ένας επιθετικός με τον Γκονσάλο Πασιένσια να είναι ο εκλεκτός όπως όλα δείχνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα