Τιοτέ: «Έρχομαι στην Αθήνα»

Τιοτέ: «Έρχομαι στην Αθήνα»

Gazzetta team
Τιοτέ: «Έρχομαι στην Αθήνα»

bet365

Ο Τιοτέ δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ στη Γαλατασαράι κι ο ίδιος υποστηρίζει ότι έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό.

Ενα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, αποτέλεσε την αιτία που ο Τιοτέ δεν έκλεισε στη Γαλατασαράι και πλέον ο ίδιος τονίζει πως έρχεται στην Αθήνα για να βάλει στην τελική ευθεία τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Πάντως, όπως τονίζει κι ο «Γαύρος», μόνο βέβαιο δεν είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προχωρήσουν στην ολοκλήρωση μιας συμφωνίας με ποδοσφαιριστή που δεν μπόρεσε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά σε άλλη ομάδα. Επίσης, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο παίκτης όντως θα έρθει στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός, φέρεται ότι θα αποκτήσει παίκτη στο κέντρο ανεξάρτητα από την πώληση ή όχι του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ωστόσο, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ήδη έχει έρθει καλή πρόταση από μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ για το Σέρβο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα