Τα εισιτήρια της Βέροιας για το φιλικό με ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια της Βέροιας για το φιλικό με ΠΑΟΚ

Νίκος Τσιώκος
Τα εισιτήρια της Βέροιας για το φιλικό με ΠΑΟΚ

bet365

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (1/9 20:00) ανακοίνωσε η Βέροια. Τα υπόλοιπα φιλικά της «βασίλισσας του Βορρά».

Επόμενο φιλικό παιχνίδι της Βέροιας είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (1/9 20:00) και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει αυτού. Όσον αφορά τις τιμές, αυτές ορίστηκαν στα 10 και 20 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η «βασίλισσα του Βορρά» θα δώσει άλλα δύο φιλικά ενόψει της νέας σεζόν. Όπως γράψαμε και νωρίτερα, θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων το Σάββατο (3/9), ενώ την επόμενη Δευτέρα (5/9) θα πάει στο Αιγίνιο να παίξει με τον Αιγινιακό.

Τέλος, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς ο Αλέκος Βοσνιάδης έδωσε ρεπό για τη Δευτέρα (29/8), με τον τεχνικό του συλλόγου της Ημαθίας να μην αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει των τριών αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για τη φιλική αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (01/09, 20:00, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας). Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά 10:00 18:00 από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Βέροια.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρα 2 και 4: 10€

Θύρα 6 (φιλοξενούμενοι): 10€

Θύρα 3 VIP: 20€

*Για τη φιλική αναμέτρηση θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας 2016/17 (ώρες έκδοσης 10:00-18:00)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα