Διακοπή αγώνα στην Αγγλία σε 16’’ λόγω τραυματισμού (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Διακοπή αγώνα στην Αγγλία σε 16’’ λόγω τραυματισμού (pics)

bet365

Παιχνίδι σε ερασιτεχνική κατηγορία στην Αγγλία διακόπηκε, μόλις 16 δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του, λόγω σοβαρότατου τραυματισμού δυο παικτών, με τον έναν να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (29/8), στο παιχνίδι μεταξύ της Νόριτς Γιουνάιτεντ με την Σόχαμ Σίτι, ο αμυντικός της πρώτης, Άντι Ίσταφ, έπεσε λιπόθυμος στο χορτάρι, σχεδόν άμα τη ενάρξει της αναμέτρησης, μετά από σύγκρουση στο κεφάλι με αντίπαλο παίκτη.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, που κλείνει μάλιστα τα 30 του χρόνια, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο υπό το φόβο σοβαρής διάσεισης, με τους προπονητές των δυο ομάδων να συμφωνούν στη διακοπή του αγώνα της Ryman League Division One North (σ.σ 4 κατηγορίες κάτω απ’ την League 2, την κατώτερη επαγγελματική κατηγορία). Μάλιστα, ο προπονητής της Νόριτς Γιουνάιτεντ είναι ο αδερφός του Άντι, Στιβ Ίσταφ.

Αργότερα, μέσω twitter, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε πως ο γιός του υποβλήθηκε σε αναλυτικές εξετάσεις και μαγνητικές, καθώς είχε χάσει τη βραχυπρόθεσμη μνήμη του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα