Τελειώνει του Βασιλαντωνόπουλου στη Βέροια

Τελειώνει του Βασιλαντωνόπουλου στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τελειώνει του Βασιλαντωνόπουλου στη Βέροια

bet365

Την Τρίτη (30/8) αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στη Βέροια από την ΑΕΚ.

Όπως είναι γνωστό από την Κυριακή (28/8), ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βέροια με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Μάλιστα, την Τρίτη (30/8) αναμένεται να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να υπογράψει και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Έτσι, με αυτή την προσθήκη, η «βασίλισσα του Βορρά» θα κλείσει το ρόστερ της για τη νέα σεζόν, καθώς θα γίνει κίνηση μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό, κυρίως στην παράταση για τους ελεύθερους, αφού σιγά-σιγά φτάνουμε στην ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Άλλωστε, θα φτάσει συνολικά τις 19 μεταγραφές, με την ομάδα της Ημαθίας να αλλάζει σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό. Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι από τα συμβόλαια που έληγαν ανανέωσαν μόνο οι Καντιμοίρης, Άρτσε και Μαλόν, ενώ λύθηκαν και αυτά των Μαγέφσκι, Καϊκούτ, Ετζενγκέλε, Γιουσούφ, Ναζλίδη, Μάνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα