Τον Μπρούνο Βιάνα θέλει ο Μπέντο

Τον Μπρούνο Βιάνα θέλει ο Μπέντο

Αντώνης Σαούλης
Τον Μπρούνο Βιάνα θέλει ο Μπέντο

bet365

Τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της Κρουζέιρο στην οποία ήταν προπονητής ο Πάουλο Μπέντο, προχωράει ο Ολυμπιακός. Αμεσες οι εξελίξεις, επιβεβαιώνει και η Κρουζέιρο.

Και ξαφνικά νέο όνομα για τον Ολυμπιακό! Αυτήν την φορά για την άμυνα. Ο λόγος για τον Μπρούνο Βιάνα. Τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της Κρουζέιρο στην οποία ήταν προπονητής ο Πάουλο Μπέντο! Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος στο διάστημα που είχε κάτσει στον πάγκο των Βραζιλιάνων τον είχε μόνιμα στην 11αδα.

Είναι εντυπωσιακό πως στα 15 ματς που έκατσε στον πάγκο ο Μπέντο στα 13 είχε βασικό τον νεαρό κεντρικό αμυντικό ο οποίος από την στιγμή που έχει ο προπονητής πλέον του Ολυμπιακού φαίνεται να μην βρίσκεται στα πλάνα του συλλόγου. Οι Βραζιλιάνοι είχαν γράψει και προ ημερών το θέμα του Βιάνα προσθέτοντας και τα ονόματα των Αλάνο και Ραμίρες στην... πιθανή λίστα του Πορτογάλου τεχνικού.

Ομως αυτός που έχει ξεχωρίσει και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει άμεσα η υπόθεσή του είναι ο Μπρούνο Βιάνα. Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να υπάρξουν οριστικές (θετικές) εξελίξεις με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Κρουζέιρο.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε αμέσως μετά την Κρουζέιρο. «Πράγματι ενδιαφερόμαστε για τον Μπρούνο Βιάνα της Κρουζέιρο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας και θερμή εισήγηση του Πάουλο Μπέντο», έλεγαν χαρακτηριστικά από τον Ολυμπιακό κάτι το οποίο δείχνει το πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα