Κάτσε: Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ

Κάτσε: Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Κάτσε: Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Εργκίς Κάτσε μίλησε σε αλβανική ιστοσελίδα για τον ΠΑΟΚ και τη νέα πρόκληση της καριέρας του, τη Βικτόρια Πλζεν, επισημαίνοντας την ανάγκη να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια.

Ο Αλβανός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στην «Panorama Sport» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόσφατο περιστατικό με την τιμωρία της εθνικής Αλβανίας για αντικανονική συμμετοχή στο φιλικό με το Λουξεμβούργο.

«Τονίζω ότι δεν ήταν δικό μου λάθος το να θεωρώ ότι έχω δικαίωμα συμμετοχής. Δεν ξέρω ποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για το θέμα, αλλά ξέρω ότι μου είπαν ότι μπορώ να παίξω και για το λόγο αυτό ήμουν ενεργό μέλος της ομάδας», τόνισε ο Κάτσε.

-Μετά από ένα μεγάλο διάστημα άφησες τον ΠΑΟΚ…

«Από το 2004 ήμουν μέλος του ΠΑΟΚ, ενώ αγωνίστηκα και μια σεζόν με την Αναγέννηση Επανομής. Στη συνέχεια επέστρεψα και μπήκα στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».

-Ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή στην καριέρα μέχρι τώρα;

«Το γκολ επί της Γαλλίας είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Όχι μόνο γιατί σκόραρα εναντίον αυτή της ομάδας, αλλά γιατί το γκολ αυτό συνδυάστηκε και με νίκη. Επίσης, μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου ήταν και η στιγμή που έγινα επαγγελματίας με την ομάδα του ΠΑΟΚ».

-Η συμφωνία για την παραχώρηση σου ήταν εντολή της διοίκησης του ΠΑΟΚ;

«Δε θέλω να συζητάω και να μιλάω για το συγκεκριμένο θέμα».

Επιτρέψτε μου να επιμείνω, και να ρωτήσω αν σας ζητήθηκε να φύγετε ή σας επιβλήθηκε ;

«Κοιτάξτε, το καλύτερο για μένα ήταν να παίξει. Για το λόγο αυτό, επέλεξα μια ομάδα όπως η Πλζεν».

-Για τη μεταγραφή υπήρχαν και άλλες επιλογές;

«Ναι, ξέρω ότι υπήρχαν τέσσερις ομάδες. Δεν μπορώ να σας πω τα ονόματα, αλλά υπήρχαν κάποιες στην Πορτογαλία και προτίμησα να παίξω στο Europa League. Όταν το αποφάσισε η Πλζεν έπαιζε ακόμα στα πλέι οφ του Champions League».

-Κάποιοι είπαν ότι υπήρξε ενδιαφέρον από μια ομάδα όπως η Ίντερ στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Υπήρχε κάτι πραγματικό;

«Ναι, κάτι υπήρχε. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες, αλλά ξέρω ότι η Ιντερ ενδιαφέρθηκε και ζήτησε πληροφορίες για μένα».

-Ποια είναι η αξία της ρήτρας σου;

«Είναι λεπτομέρειες που δεν θα ήθελα να συζητήσω δημοσίως».

-Ειπώθηκε ότι είναι ένα ποσό γύρω στα πέντε εκατομμύρια. Είναι αλήθεια;

«Ναι, είναι ένα ποσό κοντά στη ρήτρα».

-Επηρέασε τη συμμετοχή σας στην ενδεκάδα της Αλβανίας στο Euro το γεγονός ότι έμεινες στον πάγκο του ΠΑΟΚ;

«Όχι δεν το πιστεύω. Σίγουρα για να είναι ένας παίκτης σε φόρμα παίζει ρόλο να τα δίνει όλα στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όμως δεν πιστεύω ότι ο προπονητής της εθνικής επηρεάζεται από το γεγονός ότι ένας παίκτης έχει χάσει μερικά παιχνίδια στον σύλλογο τον οποίο αγωνίζεται".

-Σκέφτεσαι ότι φέτος θα έχεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής;

«Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Εγώ πρέπει να προετοιμαστώ στο μάξιμουμ, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στη Πλζεν και να είμαι πάντα έτοιμος και για την εθνική».

 

Τελευταία Νέα