Αλλο επίπεδο η Θέλτα, μπορεί ο Παναθηναϊκός την πρόκριση!

Αλλο επίπεδο η Θέλτα, μπορεί ο Παναθηναϊκός την πρόκριση!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Αλλο επίπεδο η Θέλτα, μπορεί ο Παναθηναϊκός την πρόκριση!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης είδε την Θέλτα κόντρα στην Ρεάλ και θεωρεί ότι είναι ομάδα άλλου επιπέδου. Με μία ματιά στα παιχνίδια της Σταντάρ και του Αγιαξ τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός και με τις μεταγραφές που κάνει μπορεί την πρόκριση σαν δεύτερος από τον όμιλο.

Την στιγμή, που ο Παναθηναϊκός κάνει το τελευταίο ντεμαράζ στις μεταγραφές με την απόκτηση παικτών, που θα ανεβάσουν την ποιότητα και θα δώσουν βάθος στο ρόστερ το Σαββατοκύριακο πήραμε μία πρώτη γεύση από τους αντιπάλους της ομάδας στον όμιλο του Εuropa League . Είδα το παιχνίδι της Θέλτα στο Μπερναμπέου με την Ρεάλ και τα γκολ στα παιχνίδια της Σταντάρ με την Μπριζ και του Αγιαξ με τους Ιγκλς. Το συμπέρασμα, που έβγαλα από το παιχνίδι της Θέλτα , είναι ότι η Ισπανική ομάδα είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω, για να μην πω δύο από τον Παναθηναϊκό, τον Αγιαξ και την Σταντάρ.

Πραγματικά η Θέλτα έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι μέσα στο Μπερναμπέου με την Ρεάλ, η οποία θα μπορούσε να μην κερδίσει με βάση την εικόνα του αγώνα. Η Θέλτα είναι μία ομάδα, που πρεσάρει σε όλο το γήπεδο, με πολύ γρήγορους και τεχνίτες ακραίους στην επίθεση (Μπογκοντά και Ορεγιάνα)με δύο παίκτες στον άξονα, που είναι και κόφτες και δημιουργοί και ξέρουν πολλή μπάλα(Ραντόγια, Πάμπλο Ερνάντεζ). Είναι ΟΜΑΔ Α με όλη την σημασία της λέξης, που με το πρέσινγκ της σε πνίγει και δυσκόλεψε ακόμα και την Ρεάλ μέσα στο σπίτι της. Με αυτά, που είδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παικτών της πιστεύω , ότι θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν η Θέλτα δεν τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Και με βάση αυτά τα δεδομένα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό, που έχει την Θέλτα στην Λεωφόρο την τελευταία αγωνιστική. Τότε, που οι Ισπανοί πιθανότατα θα έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και θα είναι σχετικά αδιάφοροι και με το μυαλό στο παιχνίδι του Ισπανικού πρωταθλήματος, που ακολουθεί. Επίσης είναι καλό, που η Θέλτα θα παίξει με τον Αγιαξ την τρίτη και την τέταρτη αγωνιστική σε δύο παιχνίδια, που θα θέλει και στα δύο τη νίκη, για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Στις ίδιες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Σταντάρ Λιέγης με στόχο να επικρατήσει και να την βγάλει νοκ-άουτ από την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ο Παναθηναϊκός με τον Αγιαξ και την Σταντάρ θα παλέψουν για την δεύτερη θέση. Η Σταντάρ στο παιχνίδι με την Μπριζ ήταν καλή επιθετικά με δύο παίκτες επικίνδυνους και έτοιμους να κάνουν την ζημιά, όπως ο Μαέ και ο Ντομπέ. Πίσω, όμως έχει αδυναμίες και ειδικά στις στημένες φάσεις. Ο Αγιαξ επίσης ήταν καλός με τους Ιγκλς, αλλά και πάλι φάνηκαν αμυντικές αδυναμίες. Ο Κλάασεν έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά τα στόπερ του Αγιαξ παίζουν πολύ ψηλά και αυτό δημιουργεί χώρους στους αντιπάλους, που αν τους εκμεταλλευτεί μπορεί να κάνει και γκολ και φάσεις. Αυτό φάνηκε και κόντρα στον ΠΑΟΚ(έχασε πολλές ευκαιρίες και την πρόκριση), αλλά και με την Ροστόφ(έβαλε τέσσερα γκολ). Ο Παναθηναϊκός και με τις μεταγραφές, που κάνει αυτές τις ημέρες μπορεί να πάρει την πρόκριση σαν δεύτερος από τον όμιλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.