Επιτέλους... φως για Καρντόσο

Αντώνης Σαούλης
Επιτέλους... φως για Καρντόσο

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr άλλαξαν τα δεδομένα για τον Οσκαρ Καρντόσο και όλα δείχνουν ότι θα πιάσει λιμάνι και θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Στέλνουν (ξανά) τον Καρίσο οι Αργεντίνοι.

Αυτά συμβαίνουν τα καλοκαίρια. Την μια μέρα η μεταγραφή μπορεί να θεωρείται σίγουρη (Νιλμάρ), την επόμενη να υπάρξει... κόμπλα. Συνέβη και στην υπόθεση του Οσκαρ Καρντόσο. Μία επιλογή που είχε ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός και έδειχνε να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του, ειδικά μετά το «ναυάγιο» με τον Νιλμάρ. Ομως κι αυτή στράβωσε μετά τις τρελές απαιτήσεις που είχαν οι Τούρκοι στο τέλος των διαπραγματεύσεων.

Μία από αυτές τις απαιτήσεις ήταν και η ανταλλαγή με τον Φελίπε Πάρντο (!) και γι' αυτό η υπόθεση κόλλησε. Ομως ο χρόνος δεν πιέζει μόνο τον Ολυμπιακό αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες. Η Τραμπζονσπόρ θέλει να αποδεσμευτεί από το βαρύ συμβόλαιο του Οσκαρ Καρντόσο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα δεδομένα άλλαξαν ξανά και ο Παραγουανός επιθετικός είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα ώστε να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Βεβαίως επειδή πολλά έχουν γίνει φέτος στο μεταγραφικό παζάρι, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος (ούτε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ούτε φυσικά ο ίδιος ο Καρντόσο) ότι η μεταγραφή έχει «κλειδώσει» μέχρι να πατήσει το πόδι του στην Πλατεία Αλεξάνδρας και στα γραφεία της ΠΑΕ, ο 33χρονος επιθετικός. Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός δεν μένει μόνο εκεί. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται να σκάσει κι άλλη έκπληξη στην επίθεση. Μπορεί να είναι ο Καρίσο; Ισως. Οι Αργεντίνοι γράφουν πως η Μπόκα έχει μια εξαιρετική πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Μπορεί να είναι όμως και ο Νιλμάρ. Εστω και την ύστατη στιγμή. Οπως συνέβη πέρσι με τον Μπράουν Ιντέγε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα