Ανακοίνωσε Τζάνη ο Απόλλων Σμύρνης

Ανακοίνωσε Τζάνη ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης έκλεισε το ρόστερ του με την ανακοίνωση του Χρήστου Τζάνη.

Με μία προσθήκη που έχει... άρωμα Super League, ο Απόλλωνα Σμύρνης βάζει το κερασάκι στην τούρτα του φετινού του ρόστερ. Όπως σας είχαμε γράψει, μετά τον Πετρόπουλο οι άνθρωποι της ομάδας έψαχναν για ακόμη έναν παίκτη και κατέληξαν στον πρώην άσο του Πανθρακικού.

Ο 31χρονος άσος, που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά και στο κέντρο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο Δημήτρης Σπανός προορίζει τον παίκτη με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλιότερα στην Άρτα για τα άκρα της επίθεσης κυρίως, θέση που χρειαζόταν ενίσχυση μετά την αποχώρηση του Βάντερσον.

Ο Τζάνης προέρχεται από μία άσχημη σεζόν καθώς ήταν τραυματίας και έμεινε εκτός δράσης για οκτώ μήνες. Ωστόσο, η αξία του κι η ποιότητά του αναμένεται να βοηθήσουν τον Απόλλωνα στην προσπάθειά του για την επιστροφή στη Super League.

Η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από σήμερα ο Χρήστος Τζάνης. Γεννημένος στις 22/4/1985, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει παίξει σε Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αναγέννηση Αρτας και Αστέρα Παραποτάμου».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα